Foto bij imagine voor Elien Wouters

imagine..

jij en je beste vriend Niall vieren vandaag dat jullie 3 jaar beste vrienden zijn.je bent je aan het klaarmaken voor zijn sleepover die hij heeft georganiseerd.
sinds de dag dat jullie elkaar hebben ontmoet ben je tot over je oren verliefd op hem maar je bent bang dat hij niet hetzelfde voelt voor jou en dat dat dan wel eens jullie vriendschap kan stuk maken.

na een uur voor de spiegel te hebben gestaan ben je eindelijk klaar en je knikt goedkeurend naar je spiegelbeeld. (http://www.polyvore.com/cgi/set?.locale=nl&id=57357593 je outfit)
je zegt daag tegen iedereen en je papa brengt je.
voordat je op de deurbel kon drukken opent Niall de deur met een glimlach die gewoon niet meer groter kan. 'BLONDIEEEE!' roept hij terwijl hij je een stevige knuffel geeft. 'BLONDIEEEE TWOOOO!' roep je terug en jullie beginnen te lachen en hij laat je binnen.samen maken jullie popcorn en cupcakes maar wat al we te verwachten was , niet zonder de hele keuken vuil te maken.jullie besluiten om een horror film te zien want jullie zijn er allebij gek op.'Niall i going to do on my pajamas.' zeg je en hij knikt. even later kom je terug en plof je naast Niall in de zetel. (http://www.polyvore.com/cgi/set?.locale=nl&id=57360503 je pyjama )
'okay ready babe?' vraagt hij met zijn superduper schattig Iers accent. je knikt en hij zet de film paranormal activity op.

je legt je hoofd op zijn borstkas en hij legt een arm rond jou schouder.
tijdens de film gil je de longen uit je lijf en Niall zit je ondertussen uit te lachen maar beschremt je wel.
je kan het niet meer aan en zonder iets tegen Niall te zeggen zet je de tv af.je staat nu vlak voor de tv met je armen over elkaar naar Niall te kijken.hij begint te lachen en al snel lach je met hem mee.'you gonna regret that!' zegt hij terwijl hij rechtstaat en achter je aan komt gerent.je loopt op de trap richting de badkamer maar je bent te laat voor de deur op slot te doen.nu kan je niet meer weg.Niall legt je op zijn schouder en draagt je naar beneden.je kan niet stoppen met lachen en ook Niall niet.hij wilt je in de zetel gooien maar je hebt je armen rond zijn middel.'hah!now you are you stuck with me forever!' zeg je en tot je verbazing antwoord hij. 'that's what I've always dreamed of.' hij zet je neer en jullie kijken elkaar diep in de ogen.'Elien i love you since the day i first met you.you have something special and i don't know what but i like it.i really really like it.only i didn't know how to tell you i love you and..' je onderbrak hem om hem een passionele kus te geven.je voelde hem lachen door de kus door.je trok rustig weg en zei 'iloveyou too Niall James Horan.' een glimlach verscheen op jullie gezicht en al snel drukte Niall zijn lippen terug op die van jou.

5jaar later trouwen jullie op het strand in Florida en daarna hebben jullie 3 kindjes op jullie schoot zitten.samen worden jullie oud met heel wat kleinkinderen om jullie heen.

i hoped you liked it Elien! x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen