Foto bij OO9 - Almost

Pov : Niall

‘’We varen in rondjes’’zegt Madison lachend. Ik grijns ‘’kraak jij m’n kano kunsten nou af?’’. ‘’Als je die had, dan ja’’. Ik begon de kano heen en weer te wiebelen. ‘’Niall!’’riep ze lachend. Ik grijns ‘’genade?’’. Ze schud haar hoofd en probeert stil te zitten.
De kano viel om en beide lagen we in t water. Snel klauter ik naar de omgevallen kano en keek om me heen ‘’Madison?’’.
Even later kwam ze bovenwater en spuugt water uit ‘’ik haat je’’. Ik grijns en probeer de kano weer op de goede kant te leggen.
Wanneer de kano weer goed ligt klim ik er weer in en steek m’n hand naar haar uit. Ze zwemt naar me toe en grijpt m’n hand vast. Met alle kracht trek ik haar naar binnen. ‘’gaat t?’’. Ze trok haar shirtje uit en wringt het uit ‘’jawel’’. Ik bekeek haar lichaam. Ze had een zwarte bikini aan die haar borsten net bedekken. Ik grijns. Madison keek op ‘’waar zit je naar te kijken?’’. Snel keek ik weg ‘’sorry’’.
Ik pak de peddels en vaar ons weer terug naar de steiger.
Wanneer we weer terug zijn stapt ze van de steiger. Ik ga uit de boot en pak m’n doorweekte tas waar m’n gitaar in zit uit de kano en samen lopen we terug naar de kampvuur.
‘’Wat is er met jullie gebeurd?’’vroeg Logan wanneer hij ons doorweekte lichamen van top tot teen bekeken. ‘’Niall wou kanoën en toen is de kano omgekiept’’.
Mike begon te lachen. Madison sloeg hem met haar natte shirt. ‘’Hey!’’riep hij boos’’.
‘’Ik ga me omkleden’’. Ze liep bij t kampvuur weg naar haar eigen hutje. Ik nam plaats naast Mike en pak een marshmallow. ‘’wat heb je met dr uitgespookt?’’vroeg Mike grijnzend. ‘’niks’’. Ik kijk naar de marshmallow die langzaam in het vuur goudbruin word.
‘’Ben ik weer’’. Ik keek op en zie Madison in een hele korte short met een strapless topje. Ik grijns ‘’misschien moet ik vaker de kano omkiepen’’. Mike gaf me een duwtje. Ze ging naast me zitten en pakt ook een marshmallow.
Ik bekeek haar lange benen.
Wanneer alle kinderen naar bed zijn gestuurd zaten alleen ik en Madison nog bij het kampvuur. ‘’hoef je nog niet naar bed?’’vroeg ik. Ze schud haar hoofd ‘’ik wacht tot m’n haar droog is’’.
Er lag nog een laatste marshmallow in het zakje. Vragend houd ik het voor haar neus. Ze schud haar hoofd. ‘’sorry voor net’’. Ze glimlacht ‘’het geeft niet, is je gitaar nog heel?’’. Ik knik ‘’gelukkig wel, ben jij nog heel?’’. ‘’Ik denk het wel’’. ‘’gelukkig maar’’grijns ik. Ze glimlacht verlegen. Ik keek haar aan en kwam dichterbij.
‘’ik ehm.. ik ga op bed’’aarzelt ze en staat op. ‘’oh.. ok, weltrusten’’. ‘’weltrusten Niall’’. Ik keek haar na terwijl ze naar haar hutje liep.
Ik loop naar het water voor een emmer water en gooi het op het vuur. Het hout smeulde wat na. Ik leg de emmer weg en loop richting m’n eigen hutje.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen