Foto bij OO7 - Practice

Pov : Niall

Wanneer de kinderen klaar waren met het survivalen sta ik op. ‘’waar ga je heen?’’vroeg Madison. ‘’ik.. ga even ergens mee bezig, ik kom je zo helpen met het eten’’. Ze knikt en staat ook op.
Ik loop naar m’n hut en plof neer op de bank. Ik pak m’n songtekst weer en lees de tekst nog eens door.
M’n Iphone begon te piepen. Ik zag Liam Payne staan. Ik open het gesprek :
Liam Payn > Niall Horan :
Yo, hoe gaat het met de songtekst?
Niall Horan > Liam Payne :
Hey, ik heb de tekst, ik hoef alleen nog een melodie, maar ik denk dat ik de perfecte beat heb
Liam Payne > Niall Horan :
Als het klaar is, neem je het dan op, en stuur je het ons op?
Niall Horan > Liam Payne :
Komt goed, doe de groeten daar
Ik sta op en loop naar de andere kant van de kamer waar m’n gitaar nog veilig in z’n hoes zat. Ik pak de gitaar eruit en ga weer op de bank zitten.
Ik sla wat noten aan in de hoop om de goede melodie eruit te pakken. Wanneer ik denk dat ik de goede melodie heb pak ik de songtekst .
Wanneer ik het liedje heb uitgespeeld was ik nog niet tevreden.
Er werd aan de deur geklopt. Ik leg m’n gitaar weg ‘’binnen’’. Madison loop naar binnen ‘’ehm.. ga je me nog helpen in de keuken?’’. ‘’ohja, bijna vergeten, ik kom er zo aan’’. Ze glimlacht ‘’ok, je hebt nog 5 minuten’’ met die woorden loopt ze m’n hut weer uit.
Ik berg m’n gitaar weer op in de hoes en stop de songtekst in m’n kussen. Ik trek m’n kleding recht en loop richting de eetzaal.
‘’Dat duurde lang’’grinnikt Madison. Ik trek een schort aan ‘’sorry, ik was bezig met m’n song, ik moet hem af zien te krijgen, de jongens beginnen er al om te vragen’’. Ze glimlacht ‘’ik begrijp het, t was maar een grapje’’. Ik glimlach en keek naar de tafel vol ingrediënten. ‘’wat gaan we maken?’’. ‘’Soep, en wat anderen dingen’’. Ik steek m’n hand op ‘’ik neem de verantwoordelijkheid voor de makkelijke dingen’’.
Madison begon te lachen ‘’zelfs sommige makkelijke dingen zou je kunnen verpesten’’. Ik keek haar beledigd aan ‘’echt niet’’. Ze keek me grijnzend aan ‘’oh en die hamburgers van gisteren leken meer op vervormde klompenvlees’’.
Ik keek haar aan met een pruillipje ‘’ik ben beroemd’’. Ze rolt haar ogen ‘’ja en een verwende’’. Ik grijns en geef haar een knipoog ‘’en of’’.
Madison begon met het koken van de soep. ‘’goed, denk je dat je kleine soepballetjes kan draaien?’’. ‘’welk formaat?’’. Ze begon met het draaien van kleine soepballetje. ''net zo groot als die van jou’’grinnikt ze.
Ik grijns ‘’je kunt niet stoppen met het beledigen of wel’’. Ze schud lachend haar hoofd ‘’het is te verleidelijk’’. ‘’Net als ik dacht dat we vrienden konden worden’’. ‘’oh maar dat waren we toch al?’’grijnst ze. ‘’ja, dat was duidelijk met alle beledigingen’’.
Madison begon te lachen ‘’zo bedoel ik het toch niet’’. Ik grijns ‘’ik vergeef het je, omdat ik zo aardige verwend nest ben, met veel talent’’.
‘’en vergeet vooral niet de nederigheid’’zegt Madison sarcastisch.
Ik grijns ‘’always’’.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen