Foto bij OO4 - Hiking

Pov : Madison

De irritante geluid van m’n wekker luidde in m’n slaapkamer. Met een diepe zucht druk ik hem uit en ga met m’n benen over het bedrand zitten. Even bleef ik zo zitten om wakker te worden.
Ik pak m’n short en hempje en doe een borstel door m’n lange bruine haren. Ik bond het vast met een elastiekje.
Ik liep naar buiten en deed m’n zonnebril op. De zon scheen al fel in het water. De kinderen zaten al in de eetzaal. Ik pak een bord en schep mezelf wat op. ‘’goedemorgen’’. Ik keek naast me en zie Niall staan. ‘’goedemorgen’’. Ik pak een fles water en loop naar de tafels waar de anderen ook zaten.
‘’Goed, vandaag dus een wandeling door het bos’’begint Logan. ‘’De route heb ik gisteravond al uitgestippeld’’begint Mike. ‘’Maria jij neemt de EHBO-koffer mee?’’. Ik knik en haal stukjes van m’n brood af. Ik deed m’n zonnebril af en haakte het tussen m’n borsten.
Niall kwam naast me zitten. ‘’dus als ik blaren krijg, zorg jij voor me?’’grijnst hij. Ik rol m’n ogen ‘’ja, en geloof me, dat het niet pijnloos is’’. Hij grijnst ‘’oh dat maakt niet uit, I love pain’’. Ik kon het niet laten om te lachen.
Wanneer iedereen klaar is met ontbijten gaan we ons verzamelen buiten de eetzaal. Logan beschrijft wat er die middag gaat gebeuren. Wanneer alles is uitgelegd beginnen we met lopen.
Met m’n EHBO koffer in m’n handen loop ik achter de kinderen aan. Mike leidde de groep. Niall liep tussen de kinderen.
Even later kwam Niall naast me lopen ‘’zal ik de koffer voor je vasthouden?’’. Ik glimlach ‘’bedankt’’. Ik overhandig hem de koffer. ‘’Ik wist niet dat je een gentlemen was’’. ‘’Ofcourse ma’m’’zegt hij in het overdreven engels. Ik grinnik en loop verder achter de anderen aan.
Er gingen 2 uren voorbij wanneer Mike bij een meer zich omdraait ‘’oke, we nemen een pauze!’’. Iedereen ging op de grond zitten en haalden uit hun rugzak een boterham te voorschijn.
Ik ga zitten en kijk naar het water. ‘’wil je ook?’’vroeg Niall wanneer hij een broodje tevoorschijn tovert. Ik glimlach en neem hem aan ‘’bedankt’’. ‘’dit maak je zeker niet vaak mee ofwel?’’vroeg ik terwijl ik een hap neem. ‘’ik kom genoeg mooie plekken tegen, maar nooit alleen’’. Ik pluk wat brood en zie vogel. Ik gooi wat brood naar hem toe.
Na een halfuurtje staan we weer op en lopen weer verder. Niall neemt nog m’n EHBO koffer mee. ‘’kom je vanavond ook bij het kampvuur?’’vroeg hij. Ik knik ‘’natuurlijk, we moeten trouwens nog bedenken wat we vanavond gaan eten’’. Hij grijnst ‘’hotdogs en hamburgers’’. ‘’klinkt makkelijk, doen we’’. Ik keek hem aan en glimlach kort.
Ik keek om me heen en zie niks anders dan bos. ‘’Zeg lopen we wel goed?’’vroeg ik aan Mike. ‘’Natuurlijk, ik weet wat ik doe’’. ‘’volgens mij lopen we rondjes’’. Hij zucht ‘’nee natuurlijk niet’’.
Een uurtje later waren we terug op het kamp. Iedereen begon te juichen. ‘’laten wij die hamburgers maar gaan maken’’. Ik knik ‘’ik ga me even opfrissen en gaan we met de hamburgers bezig. ‘’Dan heb ik een beter idee’’zegt Niall en tilt me op en loopt naar het water en laat me erin vallen. ‘’Niall!’’gil ik. Hij grijnst ‘’er valt geen tijd te verliezen’’.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen