Foto bij 19.

Een week heeft Zayn de tijd gekregen van Fred. Een week de tijd om over de deal na te denken. Zayn heeft het er met Liam, Niall, Louis en Harry over gehad. Harry vielen gelijk tegen hem uit van dat hij gek zou zijn als hij het zou doen, in tegenstelling tot Liam en Niall die het geen slecht idee vonden aangezien Zayn steeds meer met Darcy omgaat dan met een van hen. Alleen Louis was er nog niet helemaal zeker van of hij nu aan Zayns kant moest staan of aan die van Harry. Ook had Fred hem vertelt dat hij met zijn mentor had gepraat en inruil voor als Zayn Darcy kan laten praten voor het eind van het schooljaar, zou hij met de jongens mogen optreden op het eindfeest. Nadat hij dat had gezegd begon Zayn er over te denken om het te doen, niet voor de band maar voor Darcy haar familie en voor Darcy zelf natuurlijk. Het enige wat minder was is dat Fred had gezegd dat hij voor alles zou betalen. De “dates”, de uitjes, alles. Dat gaf Zayn nog meer het idee dat hij omgekocht was doordat Fred hem ook nog eens buiten de activiteiten om wilde betalen om met Darcy om te gaan.

      ‘Ik weet het echt niet, Liam’, zegt Zayn met een zucht terwijl ze bij Niall aan de tafel in de kantine gaan zitten. Liam kijkt Zayn aan en slikt terwijl hij zijn dienblad op tafel neer zet.
      ‘Tja, ik zou het gewoon doen. Gewoon om te zien of het je lukt, maar je moet niet aan het geld of het optreden denken, want dat slaat nergens op. Ik denk dat hij dat zei omdat hij simpelweg wanhopig is geworden door de jaren heen dat ze niets meer heeft gezegd’, zegt Liam en hij neemt een slok van zijn koffie. Zayn kijkt hem bedachtzaam aan en kijkt dat naar Niall, die met zijn hand in een zak chips zit te graaien.
      ‘Wat denk jij, Niall? Wat moet ik doen’, vraagt Zayn en hij laat zijn kin op zijn handpalm rusten. Niall, die net een hand vol chips in zijn mond heeft gepropt, kijkt hem bedenkelijk aan en haalt dan zijn schouders op.
      ‘Ik ben het op zich wel met Liam eens, dat je gewoon alleen aan Darcy moet denken en niet aan het geld en zo. Maar ik denk wel dat je het er met haar over moet hebben van die deal. Ik bedoel maar, misschien denk je dat het ’t verstandigst is als je dat achterwegen laat en komt ze er later zelf achter als ze weer praat en stopt ze er gelijk weer mee als ze weet dat je betaald wordt om met haar om te gaan. Weet je wel, misschien gaat ze dan denken dat je het voor het geld deed en het optreden en geen flikker om haar gaf’, antwoordt Niall met volle mond. Liam en Zayn kijken elkaar aan en knikken dan. Niall heeft wel gelijk, denk Zayn en hij kijkt naar Darcy, die met Feline aan een tafeltje zit. Met een zucht pakt Zayn zijn gsm uit zijn broekzak en zoekt het nummer van Fred op, dan drukt hij op het groene telefoontje en houdt zijn gsm tegen zijn oor aan. Na een aantal keer overgaan wordt er op genomen en nog voordat Fred iets kan zeggen begint Zayn al te praten.
      ‘Ik doe het.’

Reageer (3)

  • AppleTree1

    like it, abo, snel verder<3

    1 decennium geleden
  • OpenOcean

    Hij doet het.. ohoh, ik voorzie nu al een heeeele ruzie xd.

    Moree? <3

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen