De tour was afgelopen en we zaten alweer in ons eigen huisje.
Ik was nog nooit zo gelukkig geweest. Ik wreef met m’n hand over m’n buik en glimlach. M’n buik was al een stuk dikker geworden en ik voelde de baby al schoppen.
Joe en de broers waren bezig met het promoten van de cd’s.
Allyson groeide al op als een echte dametje. Haar haartjes werden al dikker en haalde al streken uit. De band tussen haar en Joe werden steeds sterker.
Tussen mij en Joe gaat het nog steeds goed. Ookal hebben we soms ruzie, we blijven van elkaar houden.
Joe was al bezig met het maken van de babykamer voor de volgende baby. Hij kan niet wachten tot de kleintje er is. Denise en Paul worden al een beetje flauw van het gepraat van Joe over de baby, en het is er nog niet eens.
Joe en zijn broers zijn bezig met het promoten van hun cd.
Hun succes blijft maar stijgen, en toch weten ook Kevin en Nick tijd door te brengen met hun vriendinnen. Ook al kan ik Rieneke geen vriendin noemen, omdat Nick haar ten huwelijk heeft gevraagd tijdens de tour. De plannen voor de bruiloft zijn nog niet gepland. Rieneke was dol gelukkig toen Nick haar had gevraagd. En het was zeker onverwachts.
Danielle en Kevin zijn bezig met hun eigen kinderen te maken. Ze hopen eind van dit jaar zwanger te worden. Ze wachten tot het wat rustiger is met Kevin’s carrière.
Als ik terug kijk op wat er de afgelopen 2 jaar is gebeurd met al de ups en downs, heb ik een best goed leven. Ik had nooit verwacht dat Joe en ik wat zouden krijgen, en al helemaal niet dat we zouden trouwen of kinderen zouden krijgen.
Hij heeft me gered, wanneer ik het niet in zag dat ik gevaar liep. De ontvoering van Allyson was het ergste wat me overkomen is. Ik kon me haast niet voorstellen dat ze nou met Joe zat te spelen.
Ik wrijf met m’n hand over m’n buik en kijk naar buiten waar Joe met Allyson op een picknick kleed kiekeboe zat te spelen. Ik glimlach en kijk naar m’n buik.
Ik kan niet wachten tot dit jongetje geboren word. We zullen de gelukkigste gezinnetje worden.

En dit was dan het einde van deze story. Ik had met veel plezier aan deze story gewerkt, en er komt toch eens een einde aan.
Maar er komt een nieuwe story ;D


http://www.quizlet.nl/stories/94126/summer-camp-ft-niall-horan/

Reageer (1)

  • Frederique95

    Omg zo jammer dat dit het einde is ik heb je story altijd met plezier gelezen en ik zal je verhalen blijven lezen ;)

    Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen