Foto bij Painting The House Or Themselves?

Ik ga geen sex schrijven want daar schaam ik me te erg voor^^

We legden al onze spullen op de koude grond van ons nieuw huisje. We hadden nog geen meubelen, nog helemaal niks. Het enige wat er stond waren de dingen die de vorige eigenaars hier hadden laten staan. Dat was dus de keuken en de badkamer. De douche was weg maar er stond wel een bad. Ik zuchtte toen ik me bedacht hoeveel werk we nog hadden maar toch was ik gelukkig.
'Waar beginnen we eerst?' vroeg ik.
'Er staan nog geen meubels dus denk ik dat we het best eerst alles kunnen schilderen,' zei hij slim.
We reden weer weg met de auto om op zoek te gaan naar mooie kleuren. Ik wilde iets abstract maar Tom wilde het simpel houden. Gelukkig kwamen we al snel op het idee om het te verdelen. Ik kreeg een kamer die ik helemaal zelf kon inrichten. Dat werd dan de kamer om te chillen met vrienden. Ik rende vrolijk door de winkel en ging op zoek naar alle dingen die leuk leken. Tom keek me hoofdschuddend maar lachend aan.

Een paar uur later kwamen we met veel nieuwe spullen naar huis. Er was een verschrikkelijk groot deel van ons geld weg maar daarvoor hadden we dan wel een groot bed gekocht, vier verschillende kleuren verf, een pluizige vloerbekleding, wat lichtjes en vier Fatboy zitzakken. De eerste kamer die we begonnen te schilderen was de chill kamer.
'Bill, je doet het verkeerd! Je moet van boven naar onder schilderen en niet van links naar rechts,' zei Tom lachend.
'Wat maakt dat uit, het ziet er toch goed uit?' zei ik trots.
'Ik zie er strepen in'
'Hoe durf je me te pesten!'
Ik nam mijn verfborstel en veegde over zijn gezicht. Hij keek me met open mond aan.
'Hoe durf je?'
Hij keek me grinnikend aan, wat me geen goed gevoel gaf. Plots pakte hij me op en veegde zijn gezicht af aan mijn t-shirt. Bij die domme actie, stootte hij ook nog eens de verf om. Alles vloeide over de grond.
'Wah, Tom! Niet doen! Let op!' schreeuwde ik lachend.
Hij gleed uit over de verf en viel er met zijn rug in, terwijl ik boven op hem viel. Hij zag er schattig en kleurrijk uit.
'Lach me niet uit!' grinnikte hij.
Hij draaide ons om zodat ik ook met mijn rug in de verf kwam te liggen.
'Niet doen!' gierde ik.
Ik draaide me op mijn buik en wilde van hem ontsnappen maar hij pakte me op. Daardoor verloor hij zijn evenwicht en stootte tegen de muur aan. Ik wilde me vast houden aan de muur maar die was nog vochtig door de verf dus vielen we weeral op de grond. Uitgeput leunde ik tegen mijn broer aan en liet een diepe zucht. Hij keek me lief lachend aan, wreef met zijn vuile vingers het haar uit mijn ogen en drukte een zachte zoen op mijn lippen. Het maakte me niet uit dat de verf nu over de hele kamer was gespetterd. Tom ondersteunde mijn hoofd en verstevigde de zoen. Hij duwde me zachtjes plat en ging met zijn hand onder mijn t-shirt. Ik keek hem giechelend aan en strekte mijn armen omhoog, zodat hij mijn t-shirt over mijn hoofd kon trekken. Daarna volgden onze broeken.

Tom p.o.v

Ik stond geeuwend op en ging naar de woonkamer, waar al onze spullen nog stonden. Ik krabde aan mijn buik en nam een deken uit de zak. Ik ging terug naar Bill en legde het over hem heen. De grond was koud, zeker als je geen kleren aan had. Ik keek zijn slapende gezicht vertederd aan en bedacht met dat het moeilijk zou worden om de verf af onze huid te krijgen. Ik grinnikte kort tot plots de bel ging. Ik schrok me rot, liep snel naar de woonkamer en zocht propere kleren. Ik trok snel een broek en breed t-shirt aan en rende dan naar de deur. Wie kon dat zijn? We waren hier nog niet eens een hele dag.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen