Foto bij Ch.76 - Campfire

(pov Maria)
2 weken gaan voorbij en eindelijk hadden de jongens een weekendje vrij. Denise en Paul hadden een weekendje aan een privé strand geregeld. Ieder kreeg hun eigen huisje. ‘’til jij de koffer?’’vroeg ik aan Joe terwijl ik Allyson optil. Hij knikt en tilt de koffer op.
We lopen naar onze strandhuisje, ik keek om me heen en zet Allyson neer ‘’hier kan ik wel aan wennen’’grijns ik. Joe zet de koffers neer en keek ook in het rond ‘’me too’’.
Wanneer we gesetteld zijn trek ik een bikini aan en smeer Allyson in met zonnebrand. ‘’ga je mee?’’vroeg ik aan Joe. Hij knikt en keek naar m’n buik. Ik volgde z’n blik. Een klein bobbeltje verscheen. Ik glimlach ‘’wen er maar aan, hij word namelijk nog groter’’. Hij grijnst ‘’gelukkig wel’’. Ik glimlach en til Allyson op en loop naar het strand. Denise en Paul zaten in de zon. Kevin en Danielle waren met Frankie bezig en Nick en Rieneke zaten in het water. Ik zet Allyson op de grond. Meteen waggelt ze naar het water. Ik loop achter haar aan en ga in het zand zitten ‘’niet het water in hea’’waarschuw ik Allyson. Ze gaat met haar handjes in het water. Ik glimlach en leun op m’n armen en kijk naar haar.
Joe ploft naast me neer en gaat op z’n buik liggen. Ik kijk naar hem en glimlach ‘’wil je niet t water in?’’. ‘’Ik ga zo’’. Ik strijkt met m’n vinger door z’n haar.
‘’I love you’’grijnst hij. Ik glimlach ‘’love you too’’.
Allyson kwam naar ons toe gerend wanneer het water tegen haar beentjes aan kwam. Ik grinnik en neem haar in m’n armen ‘’wat is er schat?’’.
Ik sta op en loop naar het water met Allyson in mn armen en ga tot mn middel in het water staan.

(pov Joe)
Ik kijk toe terwijl Maria samen met Allyson in het water gaat spelen. Ik glimlach en ga recht zitten. Kevin kwam bij me zitten. ‘’nu kun je niet meer terug’’zegt hij terwijl hij naar Maria kijken. Ik schud m’n hoofd en glimlach ‘’ik wil ook niet meer terug’’. Hij glimlacht. ‘’zeg, ga je helpen, we gaan vanavond een kampvuurtje maken’’.
-dieavond-
Iedereen zat rond het kampvuur. Allyson lag in een campingbedje bij het kampvuur te slapen. Ik gaf Maria een stok met marshmallows. ‘’dus al bedacht hoe jullie het verder gaan doen?’’vroeg Denise. ‘’gewoon, zoals het nu gaat’’. Maria knikt en legt haar hoofd tegen m’n schouder.
Nick pakt z’n gitaar ‘’zullen we maar een paar nummers spelen?’’. Nick sloeg de noten van Hello Beautiful aan.
Maria verstrengeld haar vingers met die van mij. Ik glimlach en speel met haar vingers.
Wanneer we klaar zijn met een paar nummers legt Nick z’n gitaar weer weg. Ik leg m’n hand op Maria’s buik ‘’gaat t nog?’’vroeg ik. Ze glimlacht en knikt ‘’prima’’. Ik glimlach en streel met m’n vinger over haar buik. Ze glimlacht en legt haar hoofd weer op m’n schouder. Ik streel met m’n vinger over haar buik en teken kleine tekentjes op haar buik.
Ik keek over het campingbedje of Allyson nog lag te slapen.
‘’Zullen we ook maar op bed gaan?’’vroeg Maria terwijl ze begon te gapen. Ik knik. Maria tilt Allyson uit het bedje. We wensen iedereen een goede nacht. Ik til het bedje op en samen lopen we naar ons huisje.
Maria legt Allyson in haar bedje en kruipt daarna er zelf ook in. Ik trek m’n shirt uit en ga bij haar liggen.
‘’weltrusten’’. Ik glimlach en sla haar armen om haar heen ‘’weltrusten’’. Ik druk een kus op haar schouder en sluit m’n ogen.


Neem een abo op m'n nieuwe story ;D

http://www.quizlet.nl/stories/94126/summer-camp-ft-niall-horan/

Reageer (1)

  • Frederique95

    Awesome en ik neem een abo op je nieuwe story (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen