*Caitlin's POV*
Het was al zo'n 4 uur en ik kon niet slapen. Ik zuchtte en rolde wat door mijn timeline. Ik volgde hollywood life en ik zag Justin's naam voorbij komen. Ik drukte op die tweet, er stond een foto bij dus daar drukte ik op. Ik zag Justin met iemand op het vliegveld. Ik dacht er verder niet over na totdat ik besefte dat het hier in Canada was. WAT? Justin was al in Canada? Nu kan ik al helemaal niet slapen. Ik zuchtte weer, en deed mijn mobiel weg. Ik moest slapen, ik was ongelofelijk moe en als ik Justin straks zie, zie ik vreselijk uit.

*Alfredo's POV*
Toen ik thuis was voelde ik me gek genoeg leeg, al die drama was achter me. Ik ging naar boven en deed mijn jogging broek aan en mijn t-shirt uit en plofte met mijn laptop op mijn bed. "Pas op Selena" ik hoorde die paar woorden steeds door mijn hoofd vliegen. Ik ging even op twitter en keek even door mijn timeline heen en zag dat Selena een nieuwe video had gepost met Demi. Na dat ik het filmpje heb gekeken lag ik helemaal dubbel. Ik was blij voor Selena, blij dat zíj eindelijk blij is. Ik legde mijn laptop op me nacht kasje en pakte mijn mobiel er bij. Ik zocht Selena even door mijn contact personen en besloot haar te sms'en:
"Slaap lekker Sel, fijn om je te zien lachen op de video met Demi. Ik zie je nog wel." ik drukte op verstuur en wachtte tot dat ze beantwoorden, hopelijk was ze nog wakker. Na paar minuten kreeg ik een sms terug:
"dankje Fredo, jij ook lekker slapen. Hahah, het was fijn wat afleiding. hopelijk is het bij Justin het zelfde." Ik zuchte en sms'de terug: "Hopelijk" ik drukte op versturen en legde mijn mobiel weer aan de kant en besloot om maar te gaan slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen