*Selena's POV*
Ik kwam aan in mijn studio en zag Demi buiten wachten. Shit, vergeten. Het was op slot. Ik zuchtte en parkeerde mijn auto. Daarna stapte ik uit en liep naar Demi toe. "Demi!!!" Ik knuffelde haar. Daarna deed ik de deur van mijn studio open en liepen we naar binnen. We gingen ergens zitten en ik zuchtte. "Dus Sel, is het waar van jou en Fredo? Ben je vreemd gegaan?" Zei Demi. Ik keek haar met grote ogen aan. "Vreemdgaan? Nooit. Dat zat ik Justin nooit aan doen." Zei ik terwijl ik naar Demi keek. Ze keek eerst verbaast, maar toen begreep ze het. "Oh mij god Sel, is het uit?" Zei ze half schreeuwend. Ik knikte een beetje. "Oh mij god." Zei ze, en ze liep naar me toe en knuffelde me. De tranen kwamen weer. "Maar waarom zoek je afleiding bij Alfredo?" Zei ze toen we uit geknuffeld waren. "I... i.. ik z.. z... oe, oek g-g-een a...aflei...ding b-bij Fr...e-edo." Zei ik snikkend. Ik snoot mij neus op en haalde diep adem. "Hij v-vroeg w-waarom ik he had uitgemaakt." Zei ik eindelijk een beetje rustig. "Ik was verdrietig dus toen we afscheid namen gaf hij me een knuffel." Zei ik er achter. "Fredo is mijn v.. vriend." Zei ik tegen Demi..

*Justin POV*
Na dat ik met Alfredo had gepraat was het heel de tijd stil, tot dat de auto stopte. "We zijn er" riep Kenny. "Ik blijf wel even bij de auto" zei Scooter. "Doei Justin, veel plezier" Zegt hij tegen me en ik knikte. Kenny pakte mijn koffer en we gingen naar de vliegveld. Alfredo liep met me mee. Hij regelde alles zowat: waar ik heen moest, hoe laat ik daar moest zijn enzovoorts. Ik had echt veel aan hem te danken. Nog een kwartier en ik moest door de poortjes, dan moest ik afscheid nemen van mijn trouwe vriend.
Een kwartier ging langzaam maar ook weer snel voor bij "Doei Fredo" zei ik tegen hem "Zie je over een week" en ik gaf hem een knuffel. "Dag bro" zei hij terug. "Pas op Selena" Zei ik en ik ging met Kenny door de poortjes. "Zei ik dat nou echt?" vroeg ik tegen Kenny die verbaasd knikte. Ik gaf me zelf een face palm en ging de vliegtuig in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen