*Justin's POV*
Ik hoorde Selena huilen, het deed me eigenlijk wel pijn. Ik besloot om me een beetje kalm te doen. "Selena, je weet niet hoeveel pijn je me heb gedaan" Ik zuchte diep, het doet me nog meer pijn om het te zeggen.. "Sel, het boeit me niks meer als je met Fredo date, je bent toch.." Ik wilde nooit liegen tegen Selena maar ik wist dat er een dag kwam dat ik het zou moeten doen "je bent toch niks meer voor me" ik keek snel naar Alfredo die me boos en verbaasd aan keek. "Het is beter om.." ik slikte even "Het is beter dat we geen contact meer hebben Sel, voor eventjes" zei trillerig.
"Doei Sel" Ik wachte geen eens op een antwoord en gaf de telefoon aan alfredo "Fredo, ik moet gaan" zei ik en ik liep naar boven en haalde mijn koffer.

*Caitlin's POV*
Ik zat geschrokken achter mijn laptop toen ik een foto zag van Selena en Alfredo, ook al was dit niks voor Selena dit ziet er best wel echt uit. Wat zielig voor Justin! Hij moet vast heartbroken zijn nu! Ik zuchte. Wanneer hij hier is dan geef ik hem een dikke knuffel en een zoen.. Op zijn wang dan. Ik kan niet wachten. Ik pak mijn mobiel en sms Ryan en Chaz: "Justin komt over 2 dagen, wisten jullie dat al? xo Cait" Ik drukte op de verzend knopje. Hopelijk ziet Justin me weer staan als hij weer terug is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen