*Caitlin's POV*
Ik stond nog steeds wat te praten met Pattie, er drong niet veel door wat ze zei, behalve als ze de naam 'Justin' zei. Dan lette ik helemaal op. Ik was zo blij dat hij naar Canada zou komen, het zou natuurlijk veel drukker zijn én hij zou dan niet weer iets met me willen hebben door de brake up van Selena en hem, ook zou hij sowieso niks willen met zijn ex.
Ik had super veel medelijden met hem, want ookal wilt hij een brake van zijn fame, kan hij het niet 100%, want de paparazzi zou hem blijven volgen, altijd. "Cait, hoor je me nog?" Vroeg Pattie tegen me "Oh sorry, ik moet denk ik maar eens terug naar huis" zei ik nog steeds half awazig. "Nog leuk om met je gepraat te hebben" schreeuwde ik nog terwijl ik weg liep. Ik zuchte, ik ben al helemaal in love met Justin en hij is er nog geen eens. Ik weet het zeker, ik kan totaal niet wachten tot dat hij terug komt. Totaal niet.

*Alfredo's POV*
Ik liep uit de Subway op weg naar mijn auto. Toen ik in stapte dacht ik even na. Moet ik Justin dit vertellen?" Ik schudde mijn hoofd en begon te rijden. Ik besloot om naar Justin te rijden.
Toen ik aankwam stapte ik uit mijn auto en belde aan. Justin deed open, en hij zag er verschrikkelijk uit. Je kon zeggen dat hij had gehuild. "Yo bro," Zei ik tegen Justin en ik liep naar binnen. "Dude, je gaat naar huis voor een week. Terug naar Ryan, Chaz je moeder, vader, Jazzy en Jaxon..." Zei ik. "En Caitlin niet te vergeten." Zei ik er achter aan. "Je hoort blij te zijn.."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen