*Selena's POV*
Ik trok zwart wit gestreepte shirtje aan van mijn eigen kleding lijn 'Dream Out Loud'. Ik deed een klein beetje make-up op en deed mijn haar in een strake staart. Daarna trok ik balarina's aan en liep naae buiten. Hier en daar zag ik wat flitsen maar ik negeerde het gewoon. Ik liep naar mijn auto en reed naar de Subway. Toen ik aan kwam was het vrij rustig. Papparazzi was er niet, want ze wisten niet dat ik hier was. Toen ik binnen kwam zag ik Alfredo al zitten. Ik zuchtte en liep naar hem toe. "Uh, heey." Zei ik zachtje, en ik ging bij hem aan tafel zitten. "Selena" Zei hij. Hij glimlachte kleintjes. "Wil je eerst wat drinken en eten bestellen?" Vroeg hij aan me. "Uhm, ja is goed. Doe mij maar een cola en een broodje gezond." Hij knikte en bestelde voor hem precies hetzelfde.
Een paar minuten later zaten we samen te eten. "Dus, je wilde met me praten?" Zei ik, nadat ik klaar was met eten. "Ja, over jou en Justin" Zei hij. Hij was onderhand ook al klaar met eten. Ik keek hem aan en zuchtte. "Wat is er dan?" Vroeg ik. "Sel, waarom heb je het uitgemaakt?" Zei hij, ''Hij houdt zoveel van je." Zei hij er achteraan. Ik voelde wat tranen komen, maar ik beet op mijn lip op die tegen te houden.

*Alfredo's POV*
"Sel, waarom heb je het uitgemaakt?" Zei ik, "Hij houdt van je." Zei ik er achteraan. Ze beet op haar lip. "Heb je, je ooit voorgesteld hoe het is om Justin's vriendinnetje te zijn Fredo?" Zei ze. Ik keek haar aan. "Je hebt het uitgemaakt door de haat?" Zei ik geschrokken. Wow, dat had ik echt niet verwacht. Die bijna twee jaren hield ze het gewoon vol. Nooit hoorde we er haar over klagen, en nu heeft ze het uitgemaakt met Justin. Door de haat.. Ze knikte. "Sel, Justin gaat naar Canada voor een week. Hij stopt even met werken. Als er iets is moet je het zeggen. Ik ben er voor je." Zei ik. Selena was een vriendin van mij, een hele goeie. Ze was als een zusje voor me. "Dankje Alfredo." Zei ze, we stonden allebei op, knuffelde elkaar en liep daarna onze eigen kant op.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen