Foto bij Le Sexy Sexy Time

Ik had nog zin om te schrijven^^ Laatste voor vandaag.
Bedankt voor het stemmen op mijn poll, by the way:)

Timeskip naar de thuiskomst van mam en Gordon

Bill p.o.v

'Zijn jullie braaf geweest?' vroeg mam.
'Mam, alsjeblieft, we zijn oud genoeg om braaf te zijn,' protesteerde Tom zuchtend.
Tom was zenuwachtig en prikkelbaar omdat ze terug thuis waren. Hij vond het leuk om tijd met mij alleen te hebben. Nu ging dat niet meer want anders zouden ze het merken. Ik vond het ook leuk om met mijn broer alleen te zijn. Hij was liever als hij ooit geweest is, hij behandelde me als een breekbaar ding. Dat vond ik wel lief maar ik had een probleem. Ik wist namelijk niet wanneer we verder als zoenen konden gaan en ik wist al helemaal niet hoe ik dat moest duidelijk maken aan hem. Ik wilde niet als een slet overkomen maar ik was ook een man en ik had behoeften.
'Shit,' fluisterde ik tegen mezelf.
Ik merkte dat er iets in mijn broek aan het ontstaan was. Ongemakkelijk keek ik naar mam, die bezig was met het avondeten. Gordon zat in de sofa en keek tv. Zo onzichtbaar mogelijk ging ik naar de trap. Niemand had gezien dat ik weg was gegaan, dus liep ik snel naar mijn kamer en deed de deur achter me dicht. Ik maakte mijn riem los en schopte mijn broek zo snel mogelijk uit. Ik liet een zucht van verlossing en ging op mijn bed liggen. Ik gleed met mijn rechtse hand in mijn boxer en sloot mijn ogen. Ik haalde een fantasie beeld van Tom voor mijn ogen en kreunde zachtjes. Het was ongelofelijk hoe zacht en warm zijn lippen waren. Ik probeerde te denken aan hoe Tom het zou doen en zag zijn rood hoofd al voor me. Hij likte over zijn lip piercing. Ik was zo in mijn droom verloren dat ik niet gemerkt had dat er iemand op mijn deur klopte.
'Bill?'
Ik schrok van zijn stem en juist op die moment kwam ik klaar. Tom had juist de deur open gedaan toen het gebeurde. Hij keek me met een open mond aan. Ik schaamde me dood en veegde mijn hand snel af aan een sok. Met trillende handen probeerde ik mijn broek weer dicht te doen maar de manier waarop Tom stil bleef staan, maakte me zo nerveus dat het niet lukte. Ineens voelde ik dat hij zijn warme handen op mijn handen had gelegd en me lief aankeek.
'Sorry,' stotterde ik zenuwachtig.
'Dat maakt toch niet uit? Iedereen doet het. Aan wat dacht je?' vroeg hij.
'Aan jou,' mompelde ik beschaamd terwijl ik naar mijn handen keek.
'Ik had je kunnen helpen. Je moest het alleen maar vragen'
Ik keek hem geschrokken aan en werd rood.
'Mam en Gordon zijn thuis...'
'Daarom bestaat er een sleutel, om je deur op slot te doen,' zei hij lachend.
Hij keek me een tijdje stil aan en keek dan naar mijn broek die nog steeds open stond. Daarna keek hij naar zijn eigen broer en lachte. Toen ik ernaar keek, zag ik dat er een tent ontstaan was.
'Help?' vroeg hij met een onschuldig gezichtje.
'Hoe dan? Ik heb dat nog nooit gedaan en ik weet niet of ik wel goed ben,' stotterde ik onzeker.
Tom ging naar de deur en deed die op slot. Hij kwam weer op me af en ging mee op het bed zitten. Hij glimlachte bemoedigend naar me, waardoor ik wist dat het niet uitmaakte hoe slecht of goed ik was. Ik was de oorzaak voor de tent in zijn broek dus moest ik maar wat meer zelfvertrouwen krijgen. Onzeker maakte ik zijn broek los en deed de rits naar beneden. Ik probeerde me te herinneren aan de gay porno video's die ik gezien had en besloot om dat na te doen. Tom hielp me doordat hij zijn broek en boxer over zijn kont schoof. Onzeker nam ik zijn lul vast en maakte trekkende bewegingen. Tom's rode gezicht vertelde me dat ik het juist deed, dus gaf het me meer moed. Voorzichtig nam ik zijn lul in mijn mond en zoog eraan. Het was raar maar het voelde niet verkeerd aan. Tom kreunde zo zacht mogelijk, zodat niemand het zou horen. Na een tijdje kwam hij ook klaar en hijgde vermoeid.
'Was het goed?' vroeg ik nerveus.
'Veel beter als in mijn dromen,' zei hij lachend.
'Bill, Tom! Eten!' riep mam hard.
Ik schrok en vloog en meter in de lucht, terwijl Tom geschrokken af het bed viel. Mijn hart sloeg tien keer sneller. We keken elkaar aan met een bleek gezicht en schoten daarna in de lach. Stiekem doen was leuker als verwacht.

Reageer (4)

  • XhumAnLIENx

    Idd, stiekem is altjd leuker!!!
    Je schrijft echt geweldig en ik zit hier al de hele tijd met een bigsmile op mijn gezicht alle stukjes te lezen! Ik hoop dat je nieuwe storie snel komt, dan heb ik weer iets moois en leuks te lezen! xx.

    1 decennium geleden
  • Red_Velvet_

    snel verder(H)

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    Haha, stiekem doen is altijd leuker xD

    1 decennium geleden
  • DoNotBlink

    yep secrets are fun

    snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen