Hee hier weer een stukje. Algevast sorry voor de typfouten ik kan kiet zo goed typen op een mobiel.
Hebben jullie ook zo last gehad van het weer want het waa hier echt bloesje benauwd!!

Aangekomen bij het concert gebouw zagen we al veel mensen buiten staan. Vooral van onze leeftijd. Veel meiden natuurlijk maar er waren toch een verassend aantal mannen.
,,ok. Dames en heren diegene die op het veld staan moeten hierheen komen!" riep een van die mensen die iedereen begeleidt gestrest. Wij stonden op het veld dus wij met heel die stroom mee naar de ingang waar je uiteindelijk nog een uur staat te wachten omdat iedereen tegelijk naar binnen wilt. Toen we eindelijk binnen waren liepen we helemaal naar voren em bemachtigden we een plek op de eerste rij. Hell yeaah.

Het concert was.begonnen en beyonce was gewoon geweldig. Ze is live zo goed en gelukkig niet zo slecht als rihamna. ,,ok people for this next song i want someone from the audience here on stage." gelijk begon iedereen te gilllen en te zwaaien. Nog harder dan net , nooit gedacht dat dat kon!!! ,,hello will you sing with me on stage?" vroeg beyonce aan mij. Aan mij! Het normale meisje uit londen! ,,yes yes why wouldnt i?" ok dom antwoord deborah kon je serieus niks anders zeggen?
Nadat ik naar het podium werd begelijdt werd mij een microfoon in mijn handen gedrukt en uitgelegd wat ik moest doen.
En daar sta je dan op het podium naast een wereld beroemde artiest met een microfoon in je handen voor een miljoen fans. Helllp?
,,can u sing?" vroeg beyonce. ,,nope so everyone im sorry if you dont like it." was mijn simpele verklaring.
,,ok for everybody if you know this song sing it with me!"

Nadat beyonce dat zei hoorde ik de eerste noten van het liedje halo en begon ik als vanzelf te zingen.

Beyonce pov.
Ik hoorde de eerste noten van halo in mijn oortje en omdat ik zelf nog wel nieuwsgierig was naar wat er ging gebeuren wachtte ik. En toen begon het, het meisje dat ik had gekozen uit het publiek begon met zingen en haar stem was ronduit geweldig. Alsof je een engel hoorde zingen. Omdat ik zo verbaasd had was ik vergeten het eerste couplet en refrein te zingen. En het meest rare was nog wel dat niemans het leek te merken. Alsof dit meisje iedereen betovverde met haar stem. Ik begon samen met haar met tweede couplet en samen zongen we zo het nummer af. Aan het eind kregen we een enorm groot aplaus en zelf klapte ik mijn handen ook op elkaar want dammn she was amazing!! Na het aplaus vroeg ik aan mijn manager of die er voor kon zorgen dat dit meisje na de show nog even backstage.kwam want ik wilde haar gewoon nog even spreken.

Deborah pov.
,,meid weet je hoe awsome je was??" riep lindsy kei hard in mijn oor. ,,ja girl de hele zaal was betoverd soor je stem het was zo mooi. Zelfs beebee zong het eerste couplet en refrein niet mee. Ze stond je maar gewoon aan te staren!!" zei kim. Instemmend knikte allemaal meisjes die om ons heen stonden. ,,uuh hi? I dont know what youve did but beyonce want to talk to you backstage after the concert. And by the way you are a amazing singer!!" ratelde in van de mensen van de staff. Alle hemel mensen haalt dat mens geen adem ofzo
? Want ik zou serieus waar gewoon stikken als ik dat achter elkaar zou zeggen. ,,zo mooi was het nou ook weer niet hoor!" riep ik nog maar ze was alweer verdwenen in de menigte. Nog geen minuut nadat ik dat had gezegt riepen alle meisje door elkaar. ,,das niet waar je bent zo goed!!" ,,heb je echt geen idee hoe goed je bent?" ,, meid je bent fantastisch!!" en ga zo maar door.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen