Foto bij Did He Hear It?

Tom p.o.v

Met een biertje in mijn hand keek ik toe hoe mijn broertje in het zwembad zwom, terwijl de maan het water verlichtte. Bill dook onder en toen hij weer naar boven kwam, veegde hij zijn natte haar uit zijn gezicht. Het was zo sexy, ik kon niets anders dan kijken. Overal gleden er druppels af zijn huid. Hij kwam weer uit het zwembad en dronk weer wat cola, terwijl de anderen bier dronken. Hij pakte een vers ijsklontje en likte er weer aan. Ik snapte niet waarom hij dat zo graag deed maar ik hield hem natuurlijk niet tegen. Zijn tongpiercing tikte tegen het ijsklontje. Er gleed een druppeltje over zijn kin en viel op zijn natte borstkas kapot. Ik slikte moeilijk en probeerde mijn aandacht bij iets anders te houden, wat me niet echt goed lukte.
'Blijven jullie slapen?' vroeg Gustav.
Ik viel uit de lucht en probeerde me onverschillig te houden.
'Ja, als je niet te hard snurkt,' grinnikte ik.
Hij keek me raar aan. Had hij gemerkt dat ik naar Bill keek? Ik voelde me betrapt, want ook Georg keek me op dezelfde manier aan. Het was waarschijnlijk alleen maar in mijn hoofd want niemand verwachtte immers dat ik op Bill verliefd zou kunnen zijn.

Om twee uur besloten we te gaan slapen. Bill en ik kregen de gastenkamer terwijl Georg bij Gustav moest slapen. Bill lag al in het bed maar ik ging nog eventjes naar beneden. Ik kon niet slapen met hem naast me, dat was teveel gevraagd van mijn hart. Zuchtend liet ik me op de sofa vallen.
'Tom? Wat is er? Kan je niet slapen?' vroeg Georg.
Hij kwam naast me zitten, ook al was het laat. Ik schudde mijn hoofd als antwoord op zijn vraag.
'Is er iets? Je was vandaag zo stil,' zei hij terwijl hij naast me kwam zitten.
'Er is niks,' zuchtte ik diep.
'Gaat hem om Bill?'
Ik keek hem met opgetrokken wenkbrauw aan. Sinds wanneer was hij zo opmerkzaam en slim?
'Ik heb gezien hoe je naar hem keek...'
Ik slikte nerveus en wist niet wat ik hierop moest zeggen.
'Hebben jullie een relatie?' vroeg hij.
'Wat? Natuurlijk niet!'
'Dus ben jij de enige die gevoelens heeft voor hem?'
'Wat? Hoe weet je dat?' schrok ik.
'Het was opvallend. Gustav had het ook gemerkt'
Ik begroef mijn gezicht in mijn handen en schudde mijn hoofd.
'Wat moet ik nu doen, Georg? Ik weet het niet meer'
'Ik haat je er niet om, hoor. Ik wil alleen dat je snapt dat het onmogelijk is. De hele wereld zal je raar bekijken, Bill denkt niet zo over jou en waarschijnlijk is het illegaal ook. Je moet eraan opgeven, Tom,' zei hij.
'Dat weet ik en ik probeer het maar ik krijg hem niet uit mijn hoofd! Hij is mijn alles, ik kan niet zonder hem! Het maakt me niet uit dat de wereld me raar vind. Ik wil enkel niet dat Bill me raar gaat vinden want dat zou ik niet overleven...'
'Ik weet dat het hard is maar je weet dat Bill nooit verliefd op je zal worden. Je moet met andere mensen omgaan, dan kan je hem vergeten. Het is beter om op te geven voordat het niet meer gaat. En doe alsjeblieft die domme fout niet om het tegen hem te zeggen. Hij mag dan wel je broertje zijn en van je houden maar ik denk niet dat hij het leuk zou vinden'
'Ik wil niet omgaan met andere mensen. Ik heb niemand anders nodig als Bill. Als hij me niet wil, dan wil ik niemand. Het leven heeft geen zin zonder hem. Ik heb nog nooit zoveel voor iemand gevoeld. Hij is mijn eerste en ware liefde, zoiets krijg je niet uit je hoofd. Ik heb geprobeerd om hem op te geven maar elke keer als hij naar me lacht, dan smelt ik gewoon weg. Ik kan er niets aan doen, Georg. Ik hou van hem,' zei ik zachtjes huilend.
Georg keek me zielig aan en wreef troostend over mijn rug. Er waren geen woorden die mijn gebroken hart weer zouden helen.
Plots draaide Georg zijn hoofd om naar de deur.
'Bill?' zei hij geschrokken.

Reageer (4)

  • XhumAnLIENx

    Jahhh (yeah) Bill heeft het gehoord Toch??
    Ik ga snel verder lezen! xx.

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    Waarom zijn die twee reacties onder mij zo van "oh oh, problemen"
    Dit is toch juist goed? O.o nu weet bill dat tom hetzelfde voor hem voelt en kan hij tom ook vertellen dat hij hetzelfde voelt. Toch??

    1 decennium geleden
  • DoNotBlink

    oeps problems

    snel verder xx

    1 decennium geleden
  • EwigLiebe

    oooooo shit :o


    snel verder 8)

    x.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen