Renée

3 weken later

Zenuwachtig hou ik de hand van mijn moeder beet, het vliegtuig zou over enkele seconden gaan landen maar ik was er nog steeds niet gerust op dat het goed zou aflopen. Voor ik het vliegtuig in ging hebben ze me van alles toe gediend om een beetje rustig deze reis te kunnen maken.

Op één of andere manier was er geen contact mogelijk geweest tussen mij en gregory, ik had hem gevonden op twitter en had hem gevolgd maar door zijn grote hoeveelheid volgers heeft hij dat niet gemerkt. Of ik ben voor hem nu voorbij dat kan ook. 'Dames en heren we zijn geland' ik laat de fijn geknepen hand van mijn moeder los en kijk opgelucht om mij heen. Bij het vliegtuig staat een rolstoel waar ik in geholpen word, mijn benen willen nog niet echt. Als we de aankomst hal inrijden word ik verblind door de vele flitsen, mannen in uniform gaan rond ons heen lopen en verbaasd kijk ik naar alles. 'Mam ik wil naar gregory' mijn moeder die niets had begrepen van alles op het eiland omdat ik haar stomweg niets verteld had niemand zal het begrijpen alleen gregory had ik haar verteld. 'Hij is beroemd dus ik weet niet of dat kan' 'dat kan ik wil het' 'Renée wat fijn dat je terug bent hoe was het op het eiland?' een microfoon word half in mijn mond gestopt en ik kijk verbaasd naar de man die al snel weggeduwd word. Hoe was het op het eiland? zie ik er uit alsof ik op een resort heb gezeten afgezien van mijn ongeveer zwarte huid zie ik er toch echt uit als een wandelend skelet.

Gregory

zuchtend open ik mijn twitter en zie veel berichten die over het eiland gaan. Renée overlevende van de crash aangekomen op schiphol. Ik klik het bericht aan en zie een foto van Renée met grote ogen in een rolstoel zitten. De afgelopen week had ik er van alles aan gedaan om in contact met haar te komen maar het ziekenhuis gaf me niets geen informatie en haar familie bleef al helemaal buitenbeeld dus er was niets over haar bekend, ik wist niet eens haar achternaam. Eindelijk een teken van leven van Renée, weet iemand hoe ik met haar in contact kan komen, want al mijn pogingen lopen op niets uit. ik post het op twitter, het klonk een beetje raar, maar ik wilde haar het liefst nu dan morgen vast houden.

Reageer (7)

  • Xliamlover

    Snel verder! :)

    1 decennium geleden
  • xlhovee

    love it! heel snel weer verder?!

    1 decennium geleden
  • litllebitch

    Snel veder x

    1 decennium geleden
  • Nelinuh

    goed geschreven!
    Heel snel verder :)

    xx

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    awww zoo geweldig mooi en goed geschreven(H)!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen