hee hier weer een nieuw hoofdstukje

Lindsy pov

boos keek ik Deborah aan terwijl ze me helemaal stond uit te lachen ,, wil je stoppen met lachen? hoe komt het dat ik viel? omdat iemand hier zo slim was om haar mobiel op te laden en de snoer zo te spannen dat als je naar beneden komt iemand er geheid over valt..."

Deborah keek me eerst heel verbaasd aan voordat ze weer in een lachbui kwam. met opgetrokken wenkbrauwen keek ik haar aan. ,, daar was dus mijn mobiel" hoorde ik Deb ik haar zelf mompelen. langzaam vormde er ook een grijns op mijn gezicht.

we werden allebei opgeschrikt door de deurbel die afging. ,,Kim" mompelden we allebei tegelijk. ,, zeg dat duurde lang voordat je er was.,, zei Deb toen ze de deur open trok en een verwaaide kim zag staan. ,, jaja sorry ik zat vast in het verkeer en ik had ook nog een lekke band en wind te.." voordat ze haar zin kon afmaken trokken we haar in een omhelsing en zeiden dat het niks uitmaakte en dat ze er alsnog op tijd was.

nog geen minuut nadat kim was gearriveerd ging de deurbel weer. nu was het de taxichauffeur, gelukkig was hij in een goede stemming. want een taxirit van 3 uur met een chagerijnige taxichauffeur en 3 giebelende meiden wil je nou ook weer niet hebben;)

,, dames wat is jullie bestemming?" vroeg de taxichauffeur vriendelijk na we onze spullen hadden gepakt en in de taxi gingen zitten.
En alsof we het afgesproken hadden schreeuwden we alledrie in koor :,, THE BEST WOMEN IN THE WORLD CALLED BEYONCE KNOWLES!!"



ik weet het het is nog niet echt geweldig maar de eerste hoofdstukjes sucken altijd nietwaar?:$

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen