Foto bij 18.

      ‘Waarom gaan we niet samen even iets drinken bij Starbucks?’ vraagt Fred, als ze alle vier uit Vision Express lopen. Darcy, Zayn en Louis kijken Fred even bedenkelijk aan en knikken dan instemmend.
      ‘Er zit een net om de hoek’, zegt Louis en hij wijst naar de hoek van de winkelstraat tegenover hen. Fred knikt en hij kijkt Louis met een glimlach aan. Dan steken ze de straat over en lopen ze naar de Starbucks.
      Er klinkt een vrolijk tingeltje van een bel als Zayn de deur open doet van de Starbucks waardoor Darcy met een glimlach omhoog kijkt. En inderdaad, er hangt een klein belletje boven de deur.
      ‘Zullen wij twee anders de koffie halen?’ vraagt Fred en hij kijkt naar Zayn. Met een opgetrokken wenkbrauw kijkt Zayn naar Fred, maar knikt dan algauw en glimlacht naar hem. Louis slaat zijn arm om Darcy’s schouders heen en trekt haar tegen zich aan.
      ‘Dan gaan wij alvast een plekje uitzoeken’, zegt Louis en hij trekt Darcy weg van Fred en Zayn. Darcy laat zich lachend meesleuren door Louis die gillend naar een vrije tafel met vier stoelen loopt bij het raam.
      Zayn kijkt Darcy en Louis na en ziet hoe de rode lokken van Darcy vrolijk op en neer dansen op haar rug terwijl Louis haar mee naar een tafel toe sleurt.
      ‘Wat zou Louis eigenlijk willen? Want dat ben ik vergeten om te vragen’, zegt Fred terwijl hij op het bord boven de kassa kijkt vaar de verschillende soorten koffie op staan. Zayn kijkt net als Fred op het bord en besluit een Java Chip te nemen.
      ‘Ik neem een Java Chip, en voor Louis een caramel frappuccino’, zegt Zayn als ze aan de beurt zijn om te bestellen. De jongen achter de kassa knikt en toetst het bedrag in, ook de bestelling van Fred toetst de jongen in en Fred haalt zijn portemonnee uit zijn kontzak om de drankjes te betalen.
      Terwijl de jongen bezig is om hun bestellingen klaar te maken, wendt Fred zich tot Zayn en kijkt hem aan. Zayn stopt met het frunniken aan de zoom van zijn jas en kijkt op naar Fred.
      ‘Ik zie dat je al goed overweg kunt met Darcy’, zegt Fred en hij werpt een snelle blik op zijn zusje. Zayn bijt op zijn lip, glimlacht en knikt dan.
      ‘Daarom wil ik een deal met je sluiten’, zegt Fred en hij kijkt Zayn met een serieuze blik aan. Zayn trekt een wenkbrauw op en kijkt met een verbaasde blik naar de serieuze houding van Fred, die een paar tellen geleden nog nieuwsgierig was.
      ‘Wat voor een deal?’ vraagt Zayn. Fred kijkt hem aan en haalt zijn schouders op. Zayn schudt onbegrijpelijk zijn hoofd en blijft Fred vragend aankijken.
      ‘Ik wil dat jij er voor zorgt dat Darcy weer gaat praten’, zegt Fred op een toon alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Zayns mond valt open van verbazing. Hij kan niet geloven dat Fred zo iets aan hem vraagt, en blijkbaar ook nog eens verwacht dat hij er mee akkoord gaat.

Reageer (3)

  • OpenOcean

    Oke, ik ben bij, heb geen inspiratie voor een reactie, I'm sorry!

    More? <3

    1 decennium geleden
  • LiamsFlick

    Fred is zo'n lieve en zorgzame broer (flower)

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    Verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen