Foto bij Drunk Fight

Dank je voor al jullie reacties!(H)

De avond was gevallen samen met de IQ van de mensen die op het feestje aanwezig waren. De meesten zaten op de grond, hingen over elkaar heen of waren bij de wc te vinden. Ik pakte mijn dronken broer op en sleepte hem over mijn schouders mee.
'Het was geweldig, Geo,' zei ik.
'Natuurlijk, dat weet ik wel,' lachte hij zelfvoldaan.
'Ik zie je nog wel eens over een paar dagen, nadat mijn broertje lief zijn kater heeft overwonnen,' lachte ik.
Hij knikte, gaf me een hug en dan trok ik Tom met me mee. Gelukkig was het niet al te ver weg en dus waren we snel thuis. Stilletjes deed ik de deur open terwijl ik probeerde niet teveel geluid te maken. Ik had geen idee hoe laat het ondertussen al was maar het was waarschijnlijk bijna ochtend. Moeizaam trok ik Tom de trap op en legde hem op zijn bed.
'Hmm,' mompelde Tom in zijn slaap.
'Wat moet je toch zonder mij beginnen,' zuchtte ik kort.
Ik trok zijn schoenen uit en legde het deken over hem heen. Ik snapte niet hoe hij het deed maar zelf met een gezicht, dat duidelijk liet zien hoeveel hij gedronken had, was hij schattig.
'Bill?' vroeg hij.
Hij wreef in zijn ogen en keek me verward aan.
'Wat?' vroeg ik.
'Waarom ben je niet bij dat meisje?' vroeg hij.
'Omdat mijn broer haar zo nodig moest weg duwen,' zei ik sarcastisch.
'Dat is omdat ze zo lelijk was'
'Ik mag zelf kiezen wat ik doe en met wie,' zei ik.
'Je moet niet zomaar met elk meisje naar bed gaan!'
'Wat? Hoe durf je dat te zeggen! Jij doet dat altijd!' riep ik.
'Ik kies lekker zelf wat ik doe!' schreeuwde hij terug.
'Goed! Ik doe ook lekker wat ik zelf wil! Ik heb jou overdreven bescherming niet nodig!'
'Ik wilde je alleen maar helpen!'
'Ik moet je hulp niet hebben!'
'Ik moet jou hulp ook niet hebben!' schreeuwde hij hard.
'Laat me dan met rust!'
'Fijn, wat jij wil! Laat mij ook met rust!'
'Ik haat je!' riep ik.
'ik haat je nog meer!'
Ik keek hem geschrokken aan, pakte een knuffel vast en sloeg ermee in zijn gezicht. Ik was woedend maar ik kon hem niet echt pijn doet, daar was hij te lief voor.
'Ga dood!' schreeuwde ik.
Ik liep kwaad zijn kamer uit en sloeg de deur met een luide klap achter me dicht. Wat dacht hij wel niet. Hij had het recht niet om mij te beoordelen want hij ging zelf met iedereen naar bed! In tegenstelling tot hem, kon ik zeggen dat ik nog steeds maagd was. Eerst vond ik zijn gedrag raar en vroeg ik me af of dat hij mijn gevoelens had ontdekt maar als dat waar was, dan had hij me waarschijnlijk nooit meer willen zien. Hij was waarschijnlijk ziek vandaag, dat was de enige verklaring. Met een sprong liet ik me op mijn bed vallen en klemde mijn armen rond mijn kussen. Ik voelde me gekwetst door zijn woorden, ook al kon hij er niets aan doen omdat het woorden waren van een dronken jongen. Morgen wist hij er toch niks meer van.

Zoals ik voorspeld had, deed Tom de volgende ochtend normaal tegen me. Hij had me geknuffeld en me gepest zoals hij altijd deed. Hij was weer helemaal de schattige en lieve broer. Ik liet mijn hoofd op de tafel vallen en liet een diepe zucht.
'Wat is er, Billy?' vroeg hij bezorgd.
Zijn hand aaide over mijn haar, iets waardoor er tranen in mijn ogen ontstonden. Hij zal me nooit op de manier bekijken waarop ik hem bekijk. Hij wist niets van de pijn die hij bij me veroorzaakte.
'Niks,' mompelde ik kort.
'Ik ben je tweeling, ik weet dus echt wel wanneer er iets met je is. Je zit al langer met iets. Wat is er?' vroeg hij weer.
Ik hield ervan dat hij zo bezorgd om me was en me aandacht schonk, ook al waren die gedachten verkeerd.
'Je zei gisteren kwetsende dingen tegen me,' zei ik eerlijk.
'Echt? Wat heb ik dan gezegd?'
'Het maakt niet uit, hou er maar over op'
'Gaan we zwemmen bij Gustav? Dat zal je zeker opvrolijken,' zei hij lief.
Ik knikte kort maar wist dat mijn gevoelens daardoor een oorlog zouden gaan voeren. Tom in een zwembroek. Het blijft elke keer weer een strijd om zijn bovenlichaam te negeren. Hij had mooie spieren en zijn huid was lichtjes gebruind. Hij had alles wat ik niet had. Ik vond mijn eigen lichaam maar niks, het was te plat en dun. Tom zou me nooit zien staan en zijn aandacht kon ik jammer genoeg ook niet trekken met dat lichaam van me. Ik had niet eens borsten dus viel ik al niet in Tom's smaak.

Reageer (1)

  • DoNotBlink

    aww billy je moest eens weten xD

    snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen