Foto bij If you believe - 5

Rond 10 uur word ik wakker. Ik zet mijn gsm op. Een minuutje later zie ik dat ik een bericht van Jason heb.
'Tuurlijk is het niet waar. Ik wou gewoon je reactie zien, hehe. Ps: You know I love ya xx'
Hij moest mij doodgraag zien blijkbaar. Wat kan die jongen mij toch pesten en irriteren. Maar goed.. Ik besef plots dat ik nog niet op Nel heb geantwoord. Voor ik opsta stuur ik nog een smsje.
'Slecht nieuws.. Dat van Jason is niet waar, de pester :c En vertel dat belangrijke nieuws snel aub! <3'
Nadat ik gegeten heb en mijn tanden heb gepoetst, kijk ik nog even tv. Na 5 minuten ben het al beu en zet de tv uit. Plots begint mijn gsm te trillen. Het is Nel.
'Ik weet het, het is zooo triest! En morgen is de ticketverkoop voor het concert van one directiooon! (: Mijn mama belt wel nog naar de jouwe <3'
Ik antwoord dat het oké is en maak me klaar om te gaan lopen. Ik ben niet een geweldig sport-type. Maar als ike me verveel of ik moet mijn gedachten verzetten, ga ik lopen. En nu is het voor uit verveling. Na het halfuurtje lopen ga ik terug naar huis. Mijn mama begint meteen over het concert wanneer ik thuiskom. "Is het goed als ik met Nel ga?", vraag ik ongerust aan haar. Ze is niet echt voorstander van zo'n dingen. Ze zwijgt even en geeft dan antwoord. "Voor mij is het goed. Maar..." Vergeet vooral de maar niet. Bij elk antwoord voor mij is er een maar aan verbonden. "Maar Nel haar broer, Ward, gaat mee." Ik ken Ward al een beetje van Nel haar verhalen. Hij is 20 en niet echt de leukste persoon. Hij kan soms wel vriendelijk en beetje grappig zijn. Al is dat uitzonderlijk. Wie weet kan hij one direction wel uitstaan. Mijn gezicht staat dus snel op neutraal als ik dat hoor. Maar goed. Beter dat, dan niet. Want ja, we hebben al geen meet en greet. En ik wil ze echt wel eens zien. Ik knik even en ga dan douchen.
Die avond op het nieuws zeggen ze snel iets over het concert en dat ze morgen de tickets verkopen. Op de radio hebben ze het ook al vaak over gehad. Nu maar hopen dat we aan een ticket kunnen geraken. Nel haar mama ging de tickets bestellen. En haar kennende komt dat wel goed.

Ik vind dat mijn stukjes wat kort zijn. Ik probeer ze altijd wat langer te maken, maar meestal is het dan niet zoveel langer, maar ja. Heb al een stukje geschreven dat ik veel later in het verhaal pas kan posten, maar dat is wel een lang stukje. En voor morgen geven ze 34 graden of zo, veeel te warm voor mij. Ik ga kapot gaan denk ik. Let's hope I survive it! Dank je voor het lezen xxxx

Reageer (2)

  • AnneMalik

    je stukjes zijn lang genoeg!
    ga maar snel verder ;p x

    1 decennium geleden
  • Bluecarrot

    je stukjes zijn helemaal niet te kort! (flower)
    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen