Foto bij 04

Sorry dat ik heel lang niet meer hebben geschreven, wij hebben het allebei heel druk gehad met school enzo. maar hier is dan Hoofdstuk 4!! hopelijik vinden jullie het wat. En jullie Reacties inspireren ons om nog meer te schrijven.
xoxo

Niall POV

Ik was zo blij dat het uit is tussen Liam en Daniëlle. Nu kan ik achter komen of Liam misschien toch iets voor me voelt, ook al is hij zo hetero als wat. Het wordt wel lastig, want ik moet niet te opdringerig lijken. Ik moet er gewoon achter zien te komen of hij iets voor mij voelt. Maar het probleem is, is dat zijn relatie net uit is, en dan moet ik niet als een smoorverliefd persoon achter hem gaan aan zitten, nee ik moet er voor hem zijn als een vriend. Wat haat ik dat woord toch, Vriend. Meer dan dat ging het waarschijnlijk toch niet worden. Maar ja, ik was allang blij dat ik Liam gister zag lachen. Want als Liam lacht kan mijn dag niet meer stuk.

Liam POV
Ik was niet zo verdrietig toen Daniëlle het uit had gemaakt. Maar ik was ook niet de blijste persoon op aarde. Gelukkig was Nialler er voor mij. Sinds een tijdje is hij heel 'Caring' geworden. Hij vraagt om de minuut of alles goed is. En hij let constant op mij. Elke keer zie ik hem vanuit mijn ooghoeken naar mijn kijken. Ik bedoel zo interesant ben ik toch ook niet? Maarja, het is en blijft Nialler. Hij is de leukste persoon op aarde die er bestaat. Hij kan altijd zo goed naar je luisteren als er iets is. Maar volgens de fans ben ik dat. Misschien is het ook zo, maar als ik met Niall praat kan ik hem alles vertellen. En hij geeft de beste knuffels. Altijd als hij me knuffelt word ik helemaal warm van binnen. En dan nog Zijn mooie blauwe ogen. Hij kan je zo aankijken dat je gewoon helemaal wegsmelt van binnen. En dan nog dat Mooie en strakke lichaa- Okay dat was vreemd. Ik spreek mijn eigen gedachte tegen. En ik denk normaal nooit zo over Niall. Ik dek dat ik maar ga slapen in mijn eigen bed in plaats van op de bank. O nee, ik ga wel bij Niall liggen. Woow, ik denk echt veel in mezelf. Ik denk dat ik maar hulp moet zoeken.

Niall POV

Ik voelde het bed aan de zijkant een beetje inzakken. Ik draaide me om en zag dat Liam bij mij was komen liggen. Hij rolde zich op als een bolletje als teken dat hij het koud had. Ik rolde naar hem toe en sloot hem in mijn armen. nog voordat ik in slaap viel hoorde ik Liam nog vaag iets zeggen dat leek op 'Ik hou van je Niall' en toen viel ik in een diepe slaap.

Reageer (3)

  • Cliffayne

    nieuwe abo! :D

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    N'ahw sow cute....

    1 decennium geleden
  • Troians

    Awh!
    Super cute
    Snel verder
    Kusjez

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen