Foto bij 07

Ik dacht dat je het nooit zou doen. Wat?Mij kussen,zei Lieze. Ze waren dol verliefd. Zullen we het nog even geheim houden. De anderen hoeven dit nog niet te weten. Ja, is goed. De volgende dagen gingen de danslessen zoveel beter. Zeker nu ze begonnen aan een koppel dans. Ze gaven zich aan elkaar over tijdens het dansen.
Er was in deze maand een feestje voor alle mensen die meewerkten aan het project in de xpo hallen. Ze hadden dit allemaal voorbereid. Iedereen zong of danste. Tim en Lieze wouden hun koppel dans ook wel eens tonen. Op het einde van hun dans kusten ze elkaar onder een groot applaus. Eindelijk,zeiden de anderen. Hoelang wisten jullie het al zeiden ze in koor? Op het moment dat je last had van je rug en dat jullie daardoor heel erg close waren geworden. We zagen het gewoon hoe jullie naar elkaar keken.

Bij Tim thuis had zijn mama door dat er iets was. Hij was dan ook de laatste tijd heel erg vrolijk. Toen vroeg ze hem? En jongen, hoe komt het dat je zo vrolijk hebt? Heeft het iets te maken met Lieze? Tim kleurde rood als een tomaat. Tim vertelde dan in geuren en kleuren over hoe het gegaan is tussen hem en Lieze. Dat had ik al verwacht, zei Barbara, ik had het al door toen jullie samen in het ziekenhuis waren. Hhoe, weet jij dat? Gewoon, je zag het.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen