Het is vandaag een belangrijke dag!

Dat is dan ook de reden waarom jullie zó snel weer een nieuw deeltje krijgen, want het is namelijk de verjaardag van Durch den Monsun. Zeven jaar geleden is het al. Maar wat deze dag ook speciaal maakt is dat het mijn 19e verjaardag is! Dus ik ga straks de trein nemen en gaan shoppen in Lille (Frankrijk). Aangezien het hier in België een feestdag is en nooit winkels open zijn -.-'
Hieronder zien jullie een foto van wat ik mezelf cadeau gedaan heb. Het zijn trouwens A5 schriftjes (':
Negeer dit alles nu maar en concentreer je op het begin van dit nieuwe hoofdstuk, want ieder deel is een stap dichter bij dé brief. (Stiekem hoop ik nu écht wel op reacties en kudo's van iedereen).

Ik wist dat ik de keuze had. Ik kon hem laten begaan en nog een laatste keer liegen, maar ik wist dat ik dit mezelf nooit zou vergeven. Laat staan dat Bill het mij zou vergeven. Dit was het moment waarop ik moest ingrijpen. Het was mijn enige kans en als ik het niet deed dan zouden er nog meer brokken gemaakt worden. Nog meer onherstelbare wonden. Zelf besefte ik wel dat het verschrikkelijk was wat ik nu zou gaan doen, maar ik kon niet langer doen alsof. Ik kon niet doen alsof Tom me niks verteld had. Ik had genoeg van alles. Bill’s hart zou gebroken worden en aan flarden gescheurd worden, maar ik zou mezelf helen van mijn gekwelde geest.
Er zou niet veel meer overblijven van Bill zijn plannetje, maar ik probeerde mezelf voor te houden dat mijn handeling noodzakelijk was, dat het nu of nooit was. Ja, ik probeerde mezelf ervan te overtuigen en mezelf goed te praten.
Ik nam alle spullen die ik zou kunnen gebruiken vandaag, inclusief mijn medicijnen, propte ze in mijn handtas en liep daarna naar de auto van Bill. Hij zat al klaar en bekeek zijn gezicht in het spiegeltje. Ik stapte zwijgend de auto in.
“Ben je benieuwd waar we naartoe gaan?” vroeg hij glunderend. Het was een belangrijke dag voor hem, dat stond vast. Toch zou de glinstering in zijn ogen weldra uitdoven. Ik wilde schudden met mijn hoofd, maar tegelijkertijd ook knikken, omdat ik wist wat hij van plan was. In plaats van tegenstrijdige handelingen uit te voeren beet ik op mijn onderlip en verroerde ik me niet. Hij keek me doordringend aan alsof hij probeerde na te gaan of zijn woorden me wel bereikt hadden. “Je zal aangenaam verrast zijn”, vervolgde hij toen hij merkte dat ik niet in staat was iets uit te brengen. Mezelf over de grens gooien was harder dan verwacht. In mijn hoofd was alles al duidelijk, alleen leek mijn lichaam niet mee te werken. Mijn mond opende zich en mijn hand rijkte naar mijn handtas, maar het was al te laat. De gaspedaal werd ingedrukt en de auto kwam in beweging. Waarschijnlijk zou Tom het ook niet begrijpen. Ik was er zeker van dat hij achter het venster stond toe te kijken hoe we uit zijn beeld verdwenen. Hij zou weten dat onze auto te snel vertrokken was. Binnen enkele minuten zou ik vast een berichtje van hem krijgen, als hij het zou aandurven ons te storen tenminste. Aan de andere kant zou hij ook kunnen denken dat ik mijn plan veranderd had en het er gewoon uitgeflapt had tegen Bill. In dat geval zou hij vast opgelucht zijn dat Bill me niet gedwongen had om uit de auto te stappen. Tom zou vandaag gek worden.

Reageer (10)

  • FallingFaith

    snel verder

    1 decennium geleden
  • darksunside

    ik wil ook dat schriftje_O_
    gefeliciteerd met je verjaardag(K)

    1 decennium geleden
  • BlackLeather

    Allereerst, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad in Lille. Hoe kom jij aan die geweldige schriftjes?? *Kijkt jaloers naar haar computerscherm in de hoop dat de schriftjes op een magische wijze naar mij komen gevlogen*
    Verder wil ik even sorry zeggen. Ik heb een aantal dagen geen internet gehad en kon daarom ook geen stories lezen. Ik had graag bij elk gemiste story een reactie geplaatst maar ik weet van mezelf dat ze meestal lang gaan worden dus heb ik maar besloten om één reactie te plaatsen.

    Welnu kan ik eindelijk terug naar het verhaal. Het moet vast heel moeilijk voor haar zijn om het Bill te vertellen en ik vind het dan ook goed dat ze Bill een brief gaat schrijven/ heeft geschreven. Ze moet hem dan wel af geven!! Het is begrijpelijk dat Tom nogal wat frustraties heeft en het is goed dat hij even een beetje kwaad is geworden. Zijn gevoelens zijn net zo belangrijk als van Chaya en Bill.
    Het is een hele vervelende situatie en ik ben best begripvol. Maar (vergeef me voor dit) ze moet die rotbrief nu toch echt af geven aan Bill. Er is geen tijd meer om te aarzelen! Ik ben heel benieuwd naar hoe ze het gaat oplossen.

    Prachtig geschreven!!

    (K)

    1 decennium geleden
  • xKaulitz18x

    Pfff spannend snel verder gaan hoowr ben zo benieuwd
    En nog happy bday

    <3 (doeg)

    1 decennium geleden
  • BRAINWITCH

    Jeeeee, Tokio Hotel zeven jaar! (:
    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen