Foto bij Chapter eight.

Rose Lyn Anderson , pov.


Toen ik zacht geklopt op m'n bed voelde schrok ik wakker. "liefje kom je zo ontbijten ik heb een ei voor je gebakken" zei m'n moeder met een glimlach. "Ja, ik kom er aan". Ik gooide m'n benen over de bedrand en rekte me eens goed uit. Ik was goed uitgerust en stapte uit bed. "Hmm, wat zal ik eens aandoen" mompelde ik tegen mezelf. Ik opende de kledingkast en pakte er een setje kleren uit. Een wit shortje en een paars topje met m'n vans eronder. Snel bracht ik een laagje mascara aan en wat oogpotlood,  en deed m'n haar in een hoge staart. Ik controleerde nog even in de spiegel of t goed zat en liep door naar beneden. Daar zat m'n moeder al op me te wachten. Papa was al meteen gaan werken dus die was alleen in het weekend thuis.  "Wat gaan we vandaag doen mam?" vroeg ik. "Ik was van plan om wat spulletjes nog te kopen, ga je mee?" "Ja, is goed ik wil nog even kijken voor wat kleren!" "Oke, ga je maar klaarmaken dan gaan we over 5 minuten weg." "Ja, ik kom er zo aan!" Ik ren naar boven om nog even m'n tanden te poetsen. Als ik klaar ben controleer ik nog even of m'n make up nog goed zit en loop dan naar beneden. Snel pak ik m'n kleine tasje en stop daar m'n lipgloss, blackberry en iPod in. "Mam ik ben klaar!" We lopen naar onze auto en rijden naar het winkelcentrum. Eenmaal aangekomen keek ik m'n ogen uit. Er waren onwijs veel winkels, hele leuke en schattige dingetjes kon je overal kopen. "Oh mam, mag ik even kijken hoe duur een iPhone hier is?" vroeg ik snel. Ik glipte de winkel al binnen en ging opzoek naar alle spullen van Apple. Toen ik ze na 5 minuten gevonden had ging ik meteen op zoek. Hij is hier veel goedkoper dan in Nederland. Aangezien m'n abonnement hier niet werkte moest ik wel een nieuwe simkaart. Ik ging opzoek naar m'n moeder om haar eens lief aan te kijken. "Mam mag ik alstjeblieft een iPhone met een abonnement erbij, die uit Nederland werkt niet meer." Ik zette een pruilip op en keek heel zielig, mijn moeder kon daar absoluut niet tegen. Ik zag haar twijfelen maar na een tijdje zei ze toch dat het mocht. Ik vloog er om haar hals.  "Dankje dankje dankje mam!" riep ik. Ik pakte een verpakking met een witte iPhone en liep met m'n moeder mee om te betalen.
Toen we nog wat kleren hadden gekocht en kapot waren van het lopen liepen we terug naar de auto.  "Zo en nu weer terug naar huis." "Ja, ik ben moe van het lopen m'n benen doen pijn. Maar we zijn wel geslaagd niet?" "Ja, dat zeker ik heb gekocht wat ik moest kopen!" Onderweg werd er niet veel gezegt maar alleen naar de radio geluisterd. Toen Call me maybe van Carly op de radio kwam neuriede ik wat mee, maar ik kon het niet laten om mee te zingen. Thuis aangekomen ruimde ik al m'n kleren die ik had gekocht op in m'n nieuwe kast. Toen ik klaar was ging ik op mijn bed zitten met het doosje van m'n iPhone die ging ik maar eens installeren dus ik pakte m'n Macbook er ook maar bij.
Ik stuurde iedereen een whatsapp berichtje nadat ik alle nummer ls erin had gezet. Chaz stuurde meteen een berichtje terug : "Hey heb je nieuwe telefoon Rose? En wanneer gaan we nou weer eens afspreken ik mis je! :$ "Aw wat een schatje" mompelde ik. En ik besloot hem een berichtje terug te sturen. "HEY CHAZZIEE, ik mis jou ook! hihi. Misschien kunnen we morgen wel afspreken want maandag moet ik al weer naar school en ik moet nog dingen regelen enzo :$ xxx" "Ja is goed hoor Rose, zal ik je komen ophalen om 2 uur 's middags? (:" "Ja is goed, ik zal klaarstaan!" Ik zat met een glimlach naar m'n beeldscherm te staren tot ik merkte dat m'n moeder in de kamer stond. "Wat sta jij nou naar je scherm te grijnzen?" vroeg ze lachend. "Oh, niks hoor" zei ik blozend. "Ja ja , en dat moet ik maar geloven" lachend liep ze weg. "Awkward uh?"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen