Foto bij 6. Just luck? Or...

Deel 6 xD

Melody

Eenmaal aangekomen in de disco in de stad, stappen ik en Aimy uit. We zwaaien de vader van Aimy gedag, en lopen richting te disco. 'Ik kan niet wachten!' Roept Aimy uitgelaten als we in de rij gaan staan. 'Haha, nee jij nooit' Zeg ik haar terwijl ik haar een duwtje in haar zij geef. Als we dan eindelijk aan de beurt zijn, betalen we en lopen we de disco in. 'Wow...' Zeg ik op een bewonderende toon. 'Het is hier echt cool!' Zeg ik terwijl ik Aimy aankijk. 'Zei ik toch! Kom de dansvloer op!' En ze trekt me mee aan mijn arm. De DJ gaat helemaal los, en Aimy knipoogt naar hem. 'Wat doe je?!' Vraag ik lachend. 'Beetje flirten, is toch niks mis mee?' Vraagt ze. En ik begin te lachen. 'Nee hoor Aimy, maar hij is wel een stuk ouder hé?!' 'Nou en, hij is maar 20 ofzo hoor.' 'Maar?!' Roep ik verbaasd naar haar. 'Dat is dus wel 5 jaar ouder dan jou!' Breng ik haar bij. Ze rolt met haar ogen. 'Melody, flirten he ik wil niks serieus met die gozer hoor.' Vertelt ze me geruststellend. Ik knik en laat het maar voor wat het is.

We zijn al een tijdje aan het dansen op de dansvloer, maar nog steeds voel ik me awkward. Ik kan me maar niet ontspannen en me helemaal laten gaan. Ik heb het gevoel alsof ik er dom uitzie en iedereen me bekijkt. Aimy staart naar me. 'Wat is er?' Vraagt ze me. Ik zucht 'O, niks hoor.' 'Jawel Melody, ik zie het toch aan je.' Ik kijk naar beneden en besluit het dan toch maar te vertellen. 'Ik voel me onzeker over mijn dansmoves.' Komt er dan mompelend uit. 'Haha, Melody met je dansmoves is niks mis hoor! Je doet hetzelfde als mij dan kan het gewoon niet fout zijn.' Zo te horen komt Aimy's ego weer opspelen. 'Haha, grappig Aimy.' Zeg ik haar terwijl ze om me lacht. 'Laat je gewoon gaan Melody! Daar is niks mis mee, we zijn hier tenslotte om te dansen! Je moet je niks aantrekken, van wat anderen van je vinden!' Zegt Aimy me bemoedigend. En ik geef Aimy een voorzichtige knik. 'Typisch jij, altijd onzeker! Maar nergens voor nodig.' Zegt ze me. En ik denk na over haar laatste woorden, en staar richting de grond.

Cody

Als ik bij de disco aankom zie ik Jake al bij de ingang staan. 'Hee man!' Begroet ik hem en ik geef hem een box. 'Yoo, whats up?!' 'Cool man! En jij?' Vraag ik hem. 'Chill, heb je er zin in?' 'Ja zeker!' Zeg ik en in glimlach verschijnt op mijn gezicht. Jake fluit als er een groepje meiden in mini jurkjes en pumps komt langslopen. Als de meiden omkijken geeft hij ze een knipoog. De meiden giechelen en lopen door. 'Zag je dat?!' 'Die meiden?' Vraag ik hem. 'Ja tuurlijk die meiden man! Zag je hoe hot hun waren!' 'Ze waren zeker sexy!' Geef ik dan uiteindelijk maar toe. 'Jammer, dat ze niet ook naar de disco gaan.' Zegt Jake dan tenslotte. Ik knik. Als we aan de beurt zijn kopen we onze tickets en lopen naar binnen. 'WE GAAN FEESTEN ALS BEESTEN!' Roept Jake hard en ik lach. 'PARTYYY HAAAAARD!' Schreeuw ik er achteraan en we lopen gauw naar binnen.

Onderzoekend bekijken we de zaal. 'Kijk daar zijn lekkere chicks!' Zegt Jake terwijl hij wijst. Ik volg zijn vinger en kom uit bij een groepje meiden. Ik lach 'Jake, gozer! Die zijn veel te oud gek!' 'Nou en man! Die hebben wel meer ervaring!' En hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik rol met mijn ogen. 'Je bent gestoord man!' En hij begint te lachen. 'We waren hier toch om te FEESTEN?!' Vraag ik hem. 'Oja, bijna vergeten.' Zegt hij net iets té fake. 'Ja, jij bent hier natuurlijk voor iets anders.' Zeg ik hem plagend. 'Je weet mijn style.' Zegt hij op een stoere toon. 'Net iets té goed' Zeg ik. En we lopen naar de dansvloer en beginnen te dansen.

Hoi (doeg)
Doei (hoera)
ABO & KUDO & Reactie? :$
-xXx-

Reageer (3)

  • myrthe1998

    snel verder

    1 decennium geleden
  • ConorMayniac

    leukkkk verhaaaaaaal!!! (:

    echt verder hoor!!

    abo erbijjj!!

    1 decennium geleden
  • laauravl

    leuk verhaal :D
    ga je nog verder? :D:D

    + abo!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen