Foto bij • Hoofdstuk 5.2

Ziegesar zei op 14 aug 2012 - 11:42:
Hm, ik ben benieuwd, stiekem denk ik dat Nika niet zo spontaan is en misschien zo'n handlanger van die enge Russen, of dat Matthias haar heeft ingehuurd om op Amy te passen, ik ben benieuwd..
Oh, en volgens mij ben jij echt gek, een chapter rond 4 uur 's nachts? xd Niet dat ik het erg vind hoor, nu had ik mooi wat te lezen!
----
Haha, ja het is raar xd Ik kon niet slapen en toen kreeg ik plots zin om te schrijven, in de nacht heb ik altijd meer inspiratie. I don't know why, lol (:

Enjoy reading! ^^

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Faithe

    Haha, Nika is echt geweldig! Naast dat ik ook ontzettend snel afgeleidt ben en mijn haar roodgeverfd heb, kan ik ook zo lekker van de hak op de tak springen.

    1 decennium geleden
  • Corday

    Wow, jij hebt een jonge moeder. Mijn moeder is 51 (:
    En 's nachts schrijven doe ik ook heel vaak, veel rustiger.

    1 decennium geleden
  • Beronica

    Oh en haha, ik krijg in de nacht ook meestal inspiratie, maar dan blijf ik gewoon in bed en vergeet ik het weer. Want altijd als ik 's nachts ga schrijven komen er uiteindelijk alleen maar rare dingen uit - remember Ame's jurk die ging praten in mijn story? - dan is de inspiratie misschien eerst wel goed, maar de uitwerking verschrikkelijk xd

    1 decennium geleden
  • Beronica

    Haha geniaal met die rat, dat had je moeder ook moeten doen!
    En 39 is echt niet zo oud, maar tegenwoordig willen ze overal van die jongeren, want die hoef je minder te betalen en werken misschien sneller? Al is dat eigenlijk dom, want ouderen hebben juist meer ervaring.
    Maar dit was een leuk stukje, nog eentje? *puppyeyes*

    1 decennium geleden
  • Heritage

    ‘Wacht Nika, we gaan even daar heen,’ onderbreek ik haar verhaal over mayonaise en wijs naar de kledingwinkel.

    Ik weet niet waarom maar daar moest ik echt om lachen. Geweldig, die Nika, ik wil ook zo'n vriendin! Snel verder:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen