Louise Lily Alden

Louise ben je bijna klaar?” hoorde ik mama roepen van beneden. “Ja mams, ben er zo,” riep ik terug. Ik keek nog even snel in de spiegel en snelde toen de trap af, nam nog vlug mijn jas van de kapstok en mijn tas die aan de trap stond en ging toen naar de auto. Mam zat al ongeduldig te wachten,want als er één ding is waar ze niet tegen kon was het te laat komen. We hadden afgesproken dat we Katerine om 16uur zouden ophalen en het was al 5 voor. We reden zo snel als we konden naar Katerine’s huis, eenmaal daar aangekomen sprong ik uit de auto, liep naar het huis en drukte op de bel. Vrijwel direct zwaaide de deur open en zag ik Katerine verschijnen. “En? Ben je er klaar voor?,” vroeg ik haar opgewekt. “Tuurlijk,” antwoordde ze en we lachten even naar elkaar. Samen liepen we naar de auto, ze ging op de achterbank zitten en ik nam plaats naast mama. “Heb je de tickets en pasjes eigenlijk wel bij?” vroeg katerine me. Hoewel ik er zeker van was van wel keek ik toch nog even in mijn tas, en ja hoor, daar waren ze. Twee tickets voor het concert en twee backstage pasjes voor de exclusieve meet en greet. Ze lachte even naar me. Om 18uur moesten we op de meet en greet zijn en het was minstens 1u30 rijden, mama begon alweer te stressen. “Heb jij eigenlijk de briefjes bij en het spandoek?” vroeg ik aan Katerine. Ze haalde enkele briefjes boven en gaf ze aan mij om te lezen. Vijf briefjes waren het, elk gericht aan één lid van de band. De eerste was voor Liam waarop stond :
We love you Liam Payne, to infinity and beyond! Lots of love Louise and Katerine x
Ik lachte even bij het feit dat we een zinnetje van toy story hadden gebruikt voor Liam, omdat we wisten hoe dol hij daarop was. Het volgende briefje was voor Zayn
You’re an amaZayn person, never change! Lots of love Louise and Katerine x
Daarna las ik Harry’s briefje
We’re seduced by your curls, they’re extraordinHarry! Lots of love Louise and Katerine x
En last but not least, de briefjes voor Louis en Niall, voor hen hadden we elk apart een briefje gemaakt, Katerine voor Niall en ik voor Louis. We waren wel echte directioners en hielden van alle vijf, maar toch,deze twee deden onze harten sneller slaan.
Op het briefje voor Niall had Katerine geschreven :
Please give me a horan hug?? ;) xoxo Katerine
En op mijn briefje voor Lou had ik geschreven :
Hey there, I just met you, and this is crazy, but here’s my number, so call me maybe?? 0032472079398 xoxo Louise
Ik gaf de briefjes terug aan Katerine, die ze gelijk weer zorgvuldig opborg in haar tasje. We hadden ook allebei onze one direction t-shirts aan gedaan en onze nagels gelakt. Op onze duimen stond Vas happenin’? op onze wijsvinger was de engelse vlag te zien, op onze middelvinger stond 1D, op onze ringvinger de ierse vlag en op onze pink hadden we een t-shirt met streepjes en suspenders getekend. De tijd ging rapper voorbij dan we dachten en in de verte zag ik het gebouw al. Nog vijf minuten en we zouden er zijn. We begonnen beiden wat nerveus te worden, ik pakte haar hand vast en kneep erin. Ze keek me even verward aan maar lachte toen. Ondertussen hadden we het sportpaleis bereikt, mama stopte net voor de deur, ik gaf haar nog vlug een kus en stapte toen uit. Arm in arm met Katerine liep ik naar de ingang. Daar stonden twee bodyguards, ze keken ons aan en ik haalde de twee pasjes uit, ze knikten en zeiden dat we door mochten lopen. Eenmaal binnen gekomen kwam een jongedame op ons af die ons vriendelijk vroeg naar onze namen. “Kom maar mee,” zei ze “de jongens verwachten jullie,”. Toen we bij de deur aankwamen werd ik even heel nerveus, ik ademde even diep in en uit en klopte toen op de deur.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen