Wanneer Lieze en Tim uit het ziekenhuis komen en terug bij de xpo hallen zijn vertelt Lieze het verdict van de dokter. Ik mag 4 dagen niets meer doen. Alleen rusten. Oh, wat jammer! Maar hoe komt het dat je ineens zo op de grond lag? vraagt Ben. Ik heb gewoon wat stress en een te lage bloeddruk. Oké, dan ga jij je nu maar rustig houden.

Lieze gaat in de kamer naast de danszaal in de zetel zitten. Ze is erg moe en valt dan ook vlug in slaap. Nadat Tim wat staan praten heeft met Ben gaat hij kijken naar Lieze die nog altijd in een diepe slaap is. Voorzichtig maakt hij haar wakker. Lieze, gaat het al wat beter? vraagt hij. Ja,ja, stamelt ze. Alleen nog wat pijn in mij rug. Moet ik je insmeren met de zalf die je meekreeg van mijn mama? Ze kijkt hem doordringend aan. Ja, is goed. Wacht, Lieze, ik zal je helpen met opstaan. Hij gaf haar een hand en ze stond rustig op. Ga je maar nu voorzichtig op je buik liggen.

Toen Tim Lieze begon in te smeren, gierden de vlinders in haar buik. Waauw, wat kon hij dat goed zeg! En eigenlijk was ze hier toch wat onzeker over. Hij is zeer lief voor me.


Na vier dagen mocht Lieze eindelijk terug gaan dansen. Tim zijn bezorgdheid was nog altijd evenveel als de dagen dat ze moest rusten. Na dit voorval zijn ze heel wat closer geworden. Waar zowel Tim als Lieze blij om zijn.

Na hun dans voelde Lieze de lippen van Tim op de hare. Dit had ze eigenlijk niet verwacht en ze beantwoordde deze meteen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen