Tim pro

Door de klap was Lieze bewusteloos geworden. Wat gebeurde er nou? Oké, sinds ik met haar weg geweest ben zaterdag heb ik een grote boon voor haar gekregen. We dansen ook uren samen. Vlug ging ik naar haar kijken en voor ik het wist belde ik mijn moeder op. Ze is immers urgentiearts in het ziekenhuis. Ik vroeg haar of ik mocht langskomen met Lieze. Niet veel later droeg ik Lieze binnen op de spoedafdeling. Mijn mama vroeg of ik haar nog kon brengen naar de onderzoekskamer of dat ze het over moest nemen. Ik kon haar nog houden dus ik legde haar op het ziekenhuisbed. Mama vroeg wat er gebeurd was en ik kon met moeite uit mijn woorden komen. Ik vertelde haar alles en toen begon ze Lieze te onderzoeken. Tim, kan je eventjes buiten wachten. Ik deed wat ze vroeg en ging rustig in de wachtkamer wachten


Lieze's pro
Ik werd wakker en ik voelde iets koud op mijn buik. W..Waar ben ik? Lieze, ik ben Barbara Dufour en ik ben urgentiearts, je bent in het ziekenhuis. Mijn zoon heeft u hier binnengebracht. Je bent lelijk ten val gekomen bij het dansen. Ik zal u eventjes moeten onderzoeken. W...Waar is Tim? Die zit in de wachtkamer. Zodra alle onderzoeken afgelopen zijn zal ik hem roepen. Na allerlei rare onderzoeken mocht Tim er terug bij. En mam, wat heeft ze. Een te lage bloeddruk en wat kneuzingen aan de rug dus dat zal een paar dagen rusten zijn.
Hoe kan dat? vraagt Tim. Lieze heeft een grote lengte en soms kan het gebeuren dat je bloeddruk wat aan de lage kant is en daardoor kan je bewusteloos zijn maar het heeft ook te maken met stress.

Oké, meisje, je mag naar huis hoor maar wel eventjes rustig aandoen. Hier is wat voor de bloeddruk om hem weer op peil te houden en hier wat zalf voor de kneuzingen op je rug. Ik weet wel iemand die je daarbij zal helpen!.
Tim kleurde rood. Hij had aan zijn mama verteld over de fuif hoe tof het was met Lieze. Maar moest ze dit nu ook laten merken.

Mevrouw Dufour, dankuwel voor de behandeling.
Dag graag gedaan hoor meisje!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen