Deel 4 (H)

Cody

Ik neem een aanloop en spring op mijn bed. Met een plof kom ik neer en ik zucht diep uit. Ik voel de koele wind langs me opkomen. 'Kunnen ze me nu echt niet een keer even met rust laten?' Mompel ik. Ik pak mijn mobiel en zie dat ik een smsje heb:

DON'T forget,
Vanavond 20:00 @ disco
Be ready!
Jake

'Oja, bijna vergeten.' Ik sms hem snel terug dat het goed is. Opgelucht leg ik mijn mobiel weer weg. Gelukkig gaat er nog iets leuks gebeuren vandaag, een avondje los gaan maakt alles vast weer goed. Ik zou eigenlijk nog meer moeten genieten van mijn vrije dag, want zoveel heb ik er niet. Altijd druk met optredens, interviews, TV opnamens enzovoort. Soms word ik er ziek van, maar ik ben erg dankbaar voor mijn leven. Dit was mijn droom en nu heb ik het, dat komt maar zelden voor dus. Natuurlijk heb je de nadelen, over straat kan ik eigenlijk niet meer zonder overal herkend te worden. Een normaal leven zou ik ook nooit meer krijgen, alles wordt er eigenlijk alleen maar moeilijker door. Maar toch heb ik het er voor over, ookal baal ik soms nog zo hard.

Als mijn moeder me roept voor het eten, besluit ik om meteen aan te schuiven. 'En Cody, wat heb je allemaal gedaan vandaag?' Vraagt me vader. 'Niks bijzonders, gewoon een beetje op me laptop enzo.' 'Vind je dat nou niet zonde van je zeldzame vrije dag?' Vraagt mijn moeder. 'Jawel, maar ik had gewoon niet zoveel zin om iets te doen vandaag' Beantwoord ik haar vraag. 'Nee, dat was te merken.' Zegt Alli spottend. Ik trek mijn wenkbrauw op en kijk haar aan. 'Sorry hoor, maar je was vandaag nou niet echt bepaald aardig.' Zegt ze dan. 'Je hebt gelijk, maar misschien heb ik daar ook weleens recht op? Ik heb mijn dag gewoon niet oke?' Zeg ik haar. Nog voordat Alli iets terug kan zeggen zegt Tom: 'Oke Cody, mag ik dan nu misschien jou laatste frietjes hebben?' Zegt hij met een ondeugende glimlach op zijn gezicht. 'Sure, ik heb toch geen honger meer.' En ik schuif mijn bord zijn kant op. Mijn moeder geeft een knipoog aan Tom. 'Dus Cody, jij ging vandaag toch nog naar de disco?' Vraagt mijn moeder me. 'Ja, vanavond met Jake, gewoon de disco hier in de stad hoor.' Stel ik haar gerust. 'Oke, dan is het goed, ik wil hebben dat je sowieso om 24:00 weer thuis bent.' Ik knik en ik sta op en loop naar boven.

Eenmaal boven kleed ik me om. Ik doe wat gel in mijn haar en werp een blik in de spiegel. 'Looking good.' Fluister ik tegen mezelf. Ik spuit wat deo op en wat aftershave. Maybe too much but I don't care. Ik loop terug naar mijn kamer en pak een zonnebril en zet hem op me neus. Ik weet dat de zon al onder is maar ik mag echt niet herkend worden. Dan word ik daar echt niet meer met rust gelaten. Ook pak ik snel een snapback en zet hem op. Als ik nu herkend wordt is het een wonder aangezien het ook nog eens pikke donker zal zijn. Eindelijk zal ik weer eens kunnen feesten, zonder lastig gevallen te worden. Ik kijk naar de tijd op mijn mobiel, en besluit maar eens te vertrekken.

LALALALALALALALALALAAA
O, let maar niet op mij.
Let eerder op de KUDO knop.
Of word ABO of geef reactie?
Zou ik wel geweldig vinden :D
-xXx-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen