Op zaterdag kwam Tim zoals afgesproken om 7u30 stipt haar halen. Toen Lieze de deur opendeed vielen de ogen van Tim bijna uit haar oogkassen. Waaauw, wat is ze mooi! dacht hij bij zichzelf. Ze had een mooie korte jurk aan zodat haar mooie lange benen goed uitkwamen.Je ziet er prachtig uit zei hij tegen Lieze, Dankje, maar je ziet er ook beeldig uit hoor!

Zullen we? Ja, ik zal nog eerst gedag zeggen aan mijn ouders. Even later kwamen ze op het feestje aan. Hallo iedereen, zei Tim luidop. Hai, Dit is nu Lieze, een vriendin van mij. Waauw, dacht Lieze, ik ben een van zijn vriendinnen. Het is en blijft een adonis. Hij heeft zoveel vrienden. De hele avond had Lieze zicht goed geamuseerd. Het was immers goede muziek en de vrienden van Tim waren zeer tof.Het kon niet beter!

Een paar weken later had Lieze haar eerste dans onder de knie. Maar ze moest er maar liefst 3 onder de knie krijgen in 5 maanden tijd. Misschien wat overdreven maarja, het lukt haar wel. Zoals gewoonlijk kreeg ze eerst uitleg van Ben. Zo, zo en zo. Oké, probeer het maar. Lieze begon en voelde ogen op haar rug gebrand. Het waren die van Tim. Daardoor was ze de kluts kwijt en viel op haar rug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen