Foto bij 3. Just luck? Or...

Deel 3 :)

Melody

Met een fijn gevoel word ik wakker. Ik hou van dromen, je kunt dan eindelijk even ontsnappen uit de wereld naar een mooiere en fijnere plek. Al je zorgen vergeet je dan plots en je geniet gewoon van wat er gebeurd. Ik weet eigenlijk niet eens meer waar ik over gedroomd heb maar wat het ook was, het heeft me vrolijk gemaakt. Ik sta op en neem een douche, vervolgens trek ik me kleren aan en ga voor de spiegel staan. Ik kijk mezelf recht in de ogen aan en zucht. Ik weet wat ik zie en dat maakt me nou niet bepaald blij. Ik vraag me af hoe anderen mensen mij zien. Want als ze me ook zo zien, vraag ik me uberhaupt af waarom mensen met me omgaan. Ik ben zo diep in mijn gedachtens verzonken, dat ik helemaal vergeet waarom ik hier ookal weer stond. Ik pak de borstel en kam mijn lange donkerblonde haren.

Ik ga naar mijn kamer en pak mijn laptop. Vervolgens loop ik naar beneden en ga ik in de tuin zitten. Ik snuif de lucht op van de natuur. 'Heerlijk, zomer en vakantie!' Denk ik. Ik open mijn mail en zie dat ik een bericht heb over mijn auditie. Er staat:

GEFELICITEERD! Jij bent uitgekozen voor de audities van: Just My Luck!


Een glimlach verschijnt weer op mijn gezicht en opeens besef ik hoeveel geluk ik eigenlijk wel niet heb. In de mail staat het stukje tekst dat ik moet leren voor mijn auditie. Het is best veel dus ik besluit om maar alvast meteen de tekst te leren. Later oefen ik de uitdrukkingen wel. Eigenlijk ben ik wel benieuwd wie er nog meer auditie komt doen. Zouden ze beter zijn dan me? Meer ervaren? Aardig? Allemaal vragen spoken door me hoofd heen.

Opeens voel ik twee zachte kleine armpjes om heen. Ik kijk op en zie dat het mijn kleine zusje Mandy is. Ze giecheld naar me. 'Heey, giechelkont' Zeg ik en ik prik haar in haar zij. 'Hihihihi' lacht ze. Ik begin haar te kietelen en ze rent snel weg. Glimlachend kijk ik haar na, wat is ze toch schattig pas net 4 jaar en nog zonder zorgen. Alleen genietend van de wereld. 'Kon ik maar terug naar die tijd' denk ik.

Op dat moment gaat mijn ringtone af. 'HALLOOOOOOOO, JA HIER IN JE BROEKZAK!' Zegt een irritante hoge stem. Ik schrik me kapot en neem snel mijn telefoon op. Ik zie staan dat het Aimy is. 'Heey!' 'Haaaaaaay! Hoe gaat het met mijn toekomstige celebrity BFF?!' Zegt ze net iets té blij. 'Goed hoor! En met jou?' 'Super! En ik mag mee naar je auditie!' Zegt ze enthousiast. 'OMG, ECHT WAAR?! COOL! Dan heb ik tenminste nog een beetje steun' 'Haha, inderdaad en ik had nog een vraag.' 'Wat? Tell me.' Zeg ik nieuwsgierig. 'Ga je vanavond mee naar de disco in de stad?' 'Uhmm, ja is goed!' Zeg ik dan uiteindelijk naar lang nadenken. 'Mooizo! Mijn vader brengt ons rond 19:00 dus dan staan we bij je huis en om 23:00 haalt mijn vader ons weer op.' 'Oke is goed.' Vertel ik haar. 'Tot vanavond!' 'Doeg!' Zeg ik en ik druk het gesprek weg.

'Mam! Maaaaaaaaam?! MAMA!' Roep ik door het huis heen. 'Ja schat?' Hoor ik vanuit de keuken. Ik besluit er naar toe te lopen en zie dat ze aan het koken is. 'Ik ga met Aimy vanavond om 19:00 naar de disco in de stad en om 23:00 word ik weer thuisgebracht.' 'Oke, das goed lieverd maar neem wel je telefoon mee, en pas goed op!' Zegt ze bezorgd. 'Dat is goed mam.' En ik geef haar een kus op haar wang.

ABO & KUDO & REACTIE?!
Please? (A)
*puppy eyes*
-xXx-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen