Foto bij 1. Just luck? Or...

Dankjewel, dat je het eerste hoofdstuk van mijn verhaal wilt lezen :)

Melody

'AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!' Gillend van blijdschap sta ik in de gang met de brief in mijn handen te springen. 'OH, MY, GOD! OHMYGOD, OHMYGOD, OHMYGOOOOOOOOOOOOOOD!!!' Geschokt komt mijn moeder de gang in rennen. 'WAT IS ER?! WAT IS ER?!' Een opgeluchte zucht verlaat haar mond als ze ziet dat er niks ergs aan de hand is. Breed lachend staar ik haar aan. 'Melody, waarom liet je me zo schrikken?' Geheimzinnig wiebel ik met mijn wenkbrouwen naar haar. 'Nou, vertel op?' Zegt mijn moeder ongeduldig terwijl ze naar de brief in mijn handen kijkt. 'IK MAG AUDITIE DOEN VOOR JUST MY LUCK!!!' Schreeuw ik het enthousiast uit. Mijn moeders ogen worden groot zodra ze de woorden mijn mond heeft horen verlaten. 'Serieus?! meen je dat?! Wat goed van je meid! Ik ben zo trots op je!' Zegt ze terwijl ze me zowat doodknuffeld. 'Mijn kleine meid wordt groot!' Fluistert ze me glimlachend en zacht in mijn oor. 'Doe normaal mam!' Zeg ik lachend terwijl ik haar weer van me afduw.

Liggend op het bed in mijn kamer staar ik naar de brief in mijn handen. Één voor één lees ik de regels op de brief goed na. Ik laat het papier langs mijn vingers glijden en begin aan het papier te friemelen. 'Dit is wat ik ÉCHT wil, ik moet er 100% voor gaan!' Spookt er in mijn gedachtens. 'Als ik deze kans niet grijp, ben ik gewoon hopeloos' Ik realiseer me best goed dat dit mijn #1 droom is en bij die gedachte loopt er een rilling over me rug. 'Wat als ik het verpest? Dan zou ik het nooit kunnen laten rusten' Gek wordt ik ervan in mijn hoofd en besluit dus maar wat afleiding te zoeken. Mijn blijdschap is ineens omgetoverd tot onrust. Snel pak ik mijn laptop en begin wat te surfen over het internet.

Twee uur later schrik ik op en besef me dat ik in alle hysterie ben vergeten om mijn beste vriendin Aimy het goede nieuwes te SMSen. Zij en mijn familie zijn die enige die weten dat ik dit wil. Snel pak ik mijn mobiel en zoek haar op in mijn contactenlijst.

AIMYYYYYYY!!! (H)
IK BEN UITGENODIGD VOOR DE AUDITIES VAN JUST MY LUCK!!! :D
Ik ben echt zo BLIJ!
Loveyoux
Melody (A)


Net als ik mijn mobiel weer wil wegleggen hoor ik mijn sms toon afgaan. '1 nieuw bericht Aimy' Zie ik op het beeldscherm staan. Snel open ik het bericht.

OHMYGASSSSSSHHHHHHH MELODYYYYY!!! :o
You're kidding me right?! :D
I'm sooooo HAPPY for you! (H)
You deserve it! ;)
Wanneer moet je?
Dan kan ik miss wel met je mee! :)
xoxo,
Aimy


Glimlachend staar ik naar het beeldscherm, ik vind het zo lief van haar dat ik haar maar meteen terug sms met het antwoord. Daarna kijk ik op de klok en zie dat het al laat is. Snel poets ik me tanden en trek ik me pyama aan. Zachtjes loop ik naar beneden en geef me moeder een nachtkus. 'Sweet dreams, love you' Zeg ik tegen haar. 'Good night, sweet heart' Zegt ze me terwijl ze me een laatste knuffel geeft. Ik loop lichtjes weer de trap op voordat ik derest wakker maak. Als ik mijn bed zie plof ik er op neer. Ik ga onder de dekens liggen en voel de warmte me omringen. 'Hmmm... heerlijk' Mompel ik terwijl terwijl ik langzaam in slaap val.

Hoi :)
Wat vonden jullie van het eerste stukje?
Zal ik verder gaan of?
ABO & KUDO & REACTIE,
Zou ik heel erg leuk vinden (A)
-xXx-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen