Foto bij 88. || Rainbows ||

trots op jullie (A)
nog een paar kudootjes+reacties erbij? (H)
luff mn heersbeestjes (K)

"Je bent ongelooflijk...." gniffelde Justin toen hij de stoel tegenover mij naar achter schoof en plaats nam. Hij leunde over de tafel naar me toe en keek geduldig toe hoe ik at. "Ongelooflijk sexy?" grinnikte ik en nam nog een hap van mijn burger. "Dat ook." bekende hij lachend. Ik nam grijnzend nog een hap en deed haast geen moeite om te kauwen. Als ik honger had moest het eten zo snel mogelijk naar binnen. Mijn angst om te stikken had ik lang, lang geleden al overwonnen....
Wanna know the story? Be warned, it's a long one.

Toen ik vijf was, had ik een hele grote koek in 1 keer in mijn mond gestopt. Toen stikte ik bijna. Maar de dokter zei dat alles goed kwam. Dus weet ik dat als ik bijna stik, het goed komt. The end.

Mooi verhaal hé? Het is 1 van mijn mooiste herinneringen... Oké nee dat is het niet. Ik nam mijn laatste hap en toen was mijn burger verdwenen. Ik begon te drinken aan mijn milkshake en keek Justin ondertussen zwijgend aan. Niet dat ik kon drinken en praten tegelijk. Dat is volgens mij onmogelijk... Nee, Niall, niks is onmogelijk. Dat denken mensen alleen. Als iets nog nooit is gelukt betekend net dat het niet kan. Daar had mijn geweten alweer gelijk. Misschien moest ik hem een naam geven. Dat was hij volgens mij wel waardig. Hé geweten, vanaf nu heet je Junior oké? Ik keek omhoog, alsof ik zo in mijn hoofd kon kijken en hem vragend aan kon kijken. Best joh, jij bent immers de baas... Gromde Junior nors. Ik begon te grijnzen en een zelfvoldaan gevoel overspoelde me. Mijn goede daad voor vandaag was gedaan.
Ik dwaal weer eens af... Waar hadden we het over? vroeg ik aan Junior. Over de definitie van onmogelijk. Mensen noemen dingen al gouw onmogelijk, omdat het nog nooit is gedaan of gelukt. Maar dat betekend nog niet dat het niet kán. Herinnerde Junior me eraan. Ik begon haast te denken dat Junior slimmer was dan ik. Maar dat kan niet omdat hij mij is. Toch?

Reageer (10)

  • Perv

    WOW LOL

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    WELCOME JUNIOR!!!!!
    I already love u!!

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Hahaha, I like this part. Laatst zat er een lieveheerstbeestje in m'n kamer, ik zo m'n moeder vragen hoe ik die er ooit uitkrijg, zij zo uit het raam gooien arm lieveheerstbeestje en toen kwam die terug -.- diehard. Dus is 'ie twee keer uit het raam gegooit & kwam 'ie niet meer terug omdat het raam dicht was. End of story. ^^

    1 decennium geleden
  • Chipitos

    Je weeet dat je nog steeds in de top staat ?
    Echt al bijna de hele dag (':

    Snel verder !

    1 decennium geleden
  • HoneymoonAve

    Junior, wauw. haha je bent echt geweldig :') p.s. mag ik een heersbeest zijn?:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen