Foto bij 1

Thymara had zin om weer eens te gaan jagen. Niet met echte kogels maar met verdovingspijltjes om de dieren te onderzoeken en foto’s te nemen. Dus pakte ze haar geweer en nam wat pijltjes mee (haar camera hing al om haar nek). “Ik ga jagen mam ben over een paar uur terug.”
“Is goed schat” riep haar moeder terug “wel op tijd thuis voor het eten.”
Na een tijdje te hebben gelopen ziet ze een gigantische zandkleurige wolf. Hij heeft haar nog niet gezien en ze vuurt. Het pijltje boort zich in de flank van de wolf, hij jankt, gaat plat en……….
Een heel stel gigantische wolven rent grommend op haar af. Instinctief zakt ze door haar knieën en slaat haar handen voor haar gezicht. De wolven omsingelen haar en blijven dreigend grommen. Ze wacht tot de wolven haar zouden vermoorden. Voorzichtig gluurt ze tussen haar armen door naar de zandkleurige wolf die langzaam weer opkrabbelde. Toen hij weer stond keek hij haar recht in de ogen met een verwijtende blik die langzaam veranderde in een dromerige, verliefde blik. De andere wolven stoppen met grommen en lopen weg, maar de zandkleurige bleef nog even staan en liep naar haar toe. Als hij voor haar staat is ze al niet meer bang dat hij haar gaat doden. “Jullie zijn geen normale wolven hè?” Vraagt ze lichtelijk verbaast aan de wolf. De wolf schudt nee, rent naar de bosjes en even later komt er een knappe jongen gekleed in slechts een broek uit de bosjes waar de wolf in was verdwenen. “Euhhh…… Hoi” zegt de jongen een beetje verlegen. “Ik ben Seth en wie ben jij?”
“Ik ben Thymara en ik…ben jij… jij was die wolf toch?”
“Ja, dat was ik.” Antwoord Seth. “Ik ben een lykantroop of makkelijker gezegd een gedaantewisselaar, ik verander in een wolf.
“Dat is… dat is… dat is echt gaaf.” Bracht Thymara met moeite uit. “Maar ik moet nu naar huis voordat mijn moeder boos word.”
“Dit klinkt vast raar maar mag ik je thuis brengen?” vroeg Seth blozend “Het hoeft niet hoor” zei hij er snel achteraan.
“Zolang je me niet opeet vind ik het best” lachte Thymara en ze loopt met Seth mee naar de rand van het bos.
Daar staat een prachtige gitzwarte motor en Seth pakt de enige helm en geeft die aan haar. “Hier, die is voor jouw veiligheid.”
“En jij dan?” zegt ze “Moet jij dan geen helm hebben?”
“Nee hoor ik kan wel tegen een stootje hoor das een weerwolf ding” Antwoord Seth.
“Oké, maar moeten we niet gaan of wil je mijn moeder een reden geven om je te haten?”
“Stap maar op schoonheid dan breng ik je thuis”
Thymara geeft hem een zacht duwtje tegen zijn hoofd voor dat schoonheid maar stapt toch op.
“Toch raar” denkt Thymara “ik ken die Seth pas een halfuur of zoiets en ik ben nu al verliefd hoe kan dat nou?”
Maar dan zijn ze al bij haar huis en ze stapt af, draait zich om naar Seth om hem te bedanken voor de rit maar Seth omhelst haar en zonder er bij na te denken drukt ze haar lippen op de zijne. Als hij haar terug zoent wurmt ze haar armen uit zijn omhelzing en slaat ze om zijn nek om hem dichter naar haar toe te trekken. Zo blijven ze staan tot ze een woedende stem horen schreeuwen. “Blijf van haar af ze is van mij eikel.” Seth en Thymara stoppen met zoenen maar Seth houd zijn armen om haar heen. “Wat zei je? Ik verstond het niet ik was even bezig” zegt Seth met een lachje. “Ik zei dat je met je gore poten van haar af moest blijven want ze is al bezet eikel” antwoord de jongen met vuurspuwende ogen.
“Ken jij die gast Thymara?” vraagt Seth.
“Ja, hij is mijn ex die het niet kan verkroppen dat ik hem heb gedumpt” antwoord ze met een diepe zucht.
“Ik had hem vorige week een bericht gestuurd dat het uit was maar daar was hij het niet mee eens.”
Ze pakt haar mobieltje uit haar zak en laat het sms’je zien
“Erg duidelijk toch?” zegt ze.
Aan: Nat
Hey, k dnk niet dat dit gaat werkn dus ht spijt me maar het is uit.
Thymara.

“Ja inderdaad. Nat ga door met je leven ze is nu met mij. Ooit zal jij ook je ware liefde vinden en dan heb je geen last meer van je onbenullige verliefdheid op Thymara.”
Nat draait zich om, stapt op zijn fiets en rijd woedend weg.
“Maar ik moet nu echt naar binnen anders heb ik straks huisarrest” zegt Thymara
Ze geeft Seth een afscheidszoen en gaat naar binnen.

Reageer (1)

  • Catmint

    Oeh, guyfight!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen