elise’s pov
je bent deze wedstrijd niet mee gegaan, omdat je voor de zekerheid naar het ziekenhuis bent gegaan, vanwege de hele opwinding en dat je ziek word. er zijn wat testen gedaan, tot nu toe lijkt gewoon alles goed maar je bent toch niet heel erg gerust gesteld. Als je weer thuis bent zet je de tv aan en kijkt hoe het met de rest gaat, er zijn 30 minuten voorbij maar het blijft 0-0. je ziet dat orpheus niet erg samen speelt met de aanvoerder en dat zorgt voor problemen en het duurt niet lang of japan heeft gescoord. al is orpheus beter in de aanval is hun verdediging niet erg sterk, waardoor japan beter kan scoren. alleen is hun keeper weer beter waardoor het weer moeilijker word. de eerste helft eindigt 1-0 voor Japan. je blijft gewoon kijken. de camera geeft net een beeld op de bank van Italie, je ziet dat er een ruzie is ontstaan tussen het team en de aanvoerder, maar veel aandacht besteed je er niet aan.

Nathan's pov
je pakt wat te drinken en kijkt naar het team van Orpheus, aan het gezicht van de spelers te zien zie je dat het team het duidelijk niet met elkaar eens is, je besteed er verder geen aandacht aan. als jullie het veld weer op gaan begint Orpheus met de bal en ze rennen naar voren. het lukt om de bal af te pakken, hij word naar Xavier gespeeld die hem doorspeelt naar Axel, maar die word tegen gehouden door Orpheus die iedereen blockt die vrij staat en de weg versperd 'Catenaccio Counter' roepen de spelers tegelijk, de bal word weer afgepakt en ze vallen weer aan.

Elise's pov
je kijkt nadenkend naar het scherm zeg hebben hun verdediging aan gepakt maar nu is hun aanval minder sterk, ook al is er 2 keer door Paulo gescoord. dit ziet er lastig uit nu, japan kan niet door de Catenaccio Counter heen komen dus kunnen ze ook niet scoren. je denkt na iedere verdediging's hissatsu heeft een zwakke plek, maar wat is het. je ziet dat Jude je weer eens voor is en erlangs kan komen. nog een paar minuten ze moeten nu scoren, anders liggen ze eruit, een gelijk spel mag maar verliezen mag gewoon niet. je zucht diep als Jude, David en gek genoeg Caleb, scoren met Emperor Penguin No. 3. nu je er over denkt, hoe komen ze aan dat schot nou ja het belangrijkste is dat de score gelijk staat. als het fluitsignaal gaat ben je opgelucht voor ze, al zien ze er zelf niet erg blij uit. alleen mark maar die is altijd blij, behalve gister dan. ze mogen echt heel blij zijn.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen