De volgende dag is Lieze zeer opgewekt. Niels had haar gisteren gezegd dat dezelfde man haar de volgende dag terug zou gaan ophalen om wat verder
te repeteren voor wat ze eigenlijk al jaren wil doen. Ze kon eigenlijk haar gedachten niet bij de les houden en wat was ze content wanneer het belsignaal ging.

Terug aan de bushalte trof ze de man aan en reed haar terug naar de xpo hallen.
Daar kreeg ze uitleg van Mario dat ze nu elke week drie keer moest gaan repeteren voor het zang zo gedurende 3 maanden en daarna kreeg ze een danspartner aangewezen om dat vervolgens 5 maanden te oefenen. Tussenin moest ze in de 5 maanden ook nog wat tijd vrij maken voor de zanglessen.


Het ging de volgende 8 maanden niet gemakkelijk zijn. Ze zat nu in haar laatste jaar en had 2 dagen stage in de week en 3 dagen les. Plus de stageverslagen die ze ook nog moest maken. Maar ze had het er voorover. Ze had hier immers al jaren van gedroomd en eindelijk zal haar droom in vervulling gaan.

De drie maanden gingen voorbij en het was best lastig maar ze was gelukkig. Op een woensdag ging ze voor het eerst naar de dansles en kreeg ze een danspartner toegewezen. Lieze was eigenlijk ben niet zo klein en had heel mooie lange benen. althans, dat zeiden ze tegen haar maar ze was er wat onzeker over.

Toen ze eraan kwam gaf Ben er tekst en uitleg bij. Dit zijn alle dansers. Aangenaam, zei Lieze, Toen ze de mannen wat bekeek zei ze: ik wil met deze of deze maar niet met deze want wat was dat een adonis. Haar hart ging nogal tekeer. oké,de verdeling: Matthias , jij mag met Nele, Sofie jij bij Alex , Sam met Elise en tot slot ja, Lieze, jij mag met Tim. Oh nee, wat doet die nu, ik zei bij mezelf niet met hem maar ja, misschien gaat het nog lukken. Maar ik ben heimelijk verliefd aan het worden op hem.

Oké, we praten wat om elkaar wat beter te kennen en uiteindelijk kan ik het nog goed vinden met Tim. Als dat maar goed afloopt de lessen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen