Liezes pro

Ik ben Lieze, 17 jaar en hou van dansen en zingen. Ik heb een grote droom: optreden voor een publiek. Zelf ben ik wat verlegen en hoop dat ik deze ooit kan waarmaken.

De volgende dag gaat Lieze zoals gewoonlijk naar school. De saaie lessen vliegen dan ook heel traag voorbij. Wanneer het 5 uur is haalt ze opgelucht adem. Eindelijk naar huis en nu eerst rennen voor de bus. Want die is er altijd vroeg bij. Onderweg komt ze haar busmaatje Suzan tegen en beginnen ze wat te vertellen.

Aangekomen bij de bushalte is er nog geen bus te bespeuren dus eventjes wachten. Tot er opeens een man naar Lieze komt en zegt: Jij bent Lieze toch? Ja, antwoord ze. Zou u alsjeblieft willen meekomen met mij. Ik ben op zoek naar je. Ze kijkt de man heel vragend aan en weet niet wat er zal gebeuren. Voor wat heb je me nodig? vraagt Lieze aan de man. Ik kan het nu niet vertellen maar straks zal alles wel duidelijk zijn. Wees gerust, ik zal je niet kwaad doen.

Onderweg vind Lieze het spannend want ze weet niet wat er zal gebeuren. Maar wanneer de auto op de parking van de xpo hallen rijdt is alles duidelijk. Ze gaat hier misschien haar droom in vervullen laten gaan.
Eenmaal binnen komt Niels Destadsbarder naar haar toe lopen. Hallo, jij bent Lieze? Ja, hallo meneer. Lieze blijft beleefd want ze weet niet hoe ze een bekende vlaming moet aanspreken. Laat die meneer er maar van af.
Oke, Niels dan. Wij gaan je droom in vervulling laten gaan. Vertel er eens over. Lieze vertelt dat ze graag danst en zingt en dat ze eigenlijk meer wil zijn dan alleen maar de dochter van Maerten. Niels begeleid haar dan naar de studio waar ze van een zangleraar genaamd Mario les zal krijgen.
Ze vindt dit ongelofelijk maar opeens vergeet ze dat ze nog naar huis moet bellen om te zeggen dat ze wat later zal thuis zijn. Maar Niels is haar voor en zegt dat hij het al gedaan heeft en dat ze haar binnen een kwartier zullen ophalen. Lieze springt een gat in de lucht wat er de volgende maanden allemaal zal gebeuren in haar leven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen