Foto bij Ch.74 - Morning

(pov Maria)
De volgende avond was Joe vrij. Ik leg Allyson in de campingbedje met haar knuffels.
Joe lag op bed. Ik glimlach en kruip tegen hem aan. ‘’hey lief’’. Ik glimlach ‘’hey’’. Over 2 dagen was Allyson haar eerste verjaardag. Weken van te voren had ik al een cadeau voor haar gekocht.
‘’Wat wil je doen met Allyson haar verjaardag?’’vroeg ik terwijl ik met z’n vingers aan het spelen was. ‘’Misschien kunnen we het gewoon hier vieren, gewoon klein..en misschien kunnen we je ouders ook uitnodigen, als ze hier kunnen komen’’. Ik knik en glimlach.
‘’Dus hoe waren de eerste dagen van concerten geven?’’. Hij grijnst ‘’awesome, ik merkte wel dat ik t heb gemist’’. Ik glimlach ‘’ben blij dat je blij bent’’. Hij grijnst en legt z’n hand tegen m’n buik ‘’en dat is niet het enige waar ik blij om ben’’. Ik grinnik en druk een kus op z’n wang. ‘’wat hoop je dat het word?’’. Hij haalt z’n schouders op ‘’als het maar gezond is’’. Ik glimlach ‘’wil je echt geen jongetje?’’. ‘’Ik heb al genoeg jongens’’. Ik grinnik ‘’maar je hebt nu Allyson erbij, en over een tijdje een ander kleintje’’.
Joe grijnst ‘’ik kan niet wachten’’. Ik leg m’n hand tegen m’n buik en wrijft er zacht over.
-nextday-
Ik werd al vroeg wakker. Ik keek op de klok en zag dat het al half 7 was. Joe lag naast me nog vredig te slapen. Ik keek over het randje van het campingbedje. Allyson lag nog rustig op haar buikje te slapen. De misselijkheid kwam weer naar boven. Ik leg m’n hoofd weer neer op het kussen en sluit m’n ogen.
Ik keek naar Joe en streel zachtjes met m’n vinger over z’n wang. Hij kreunt zacht en kijkt de andere kant op. Ik grinnik en stap uit bed en haal een glas water. Het was nog donker buiten. Ik keek uit het raam. De stad was nog verlicht, en er raasden al auto’s over de wegen.
De stad zag er mooier uit wanneer het nog donker was.

(pov Joe)
Ik voelde wat gekriebel op m’n wang. Geïrriteerd draai ik me om. Even later werd ik wakker en keek naast me. Maria was al uit bed. Ik keek in het campingbedje en zag dat Allyson nog lag te slapen. Ik zag Maria bij het raam staan.
Ik loop naar haar toe en sloeg zacht m’n armen om haar middel ‘’goodmorning’’fluister ik zacht in haar oor. Maria glimlacht ‘’hey’’. Ik leg m’n kin tegen haar schouder ‘’hoelang ben je al wakker?’’. Ze haalt haar schouders op ‘’net 5 minuten’’.
Voorzichtig druk ik een kus op haar wang. Ik leg m’n hand op haar buik en keek mee over haar schouders naar de stad.
Even later kwam de zon langzaam tevoorschijn. ‘’Ik denk dat Allyson zo wel wakker word’’. Ik liet Maria los ‘’ik zal me maar gaan aankleden’’.
Maria loopt van het raam en pakt een jurkje uit de weekendtas. Allyson werd al wakker. ‘’hey’’glimlach ik en haal Allyson uit de campingbedje. ‘’papa’’.
‘’Help je mee haar in bad te doen?’’vraagt Maria. Ik knik en loop met Allyson naar de badkamer. Maria laat het badje vollopen. Ik kleed Allyson uit en zet haar in het badje. Meteen begon ze met haar handjes te slaan.
‘’Wat gaat de tijd snel’’zucht Maria. Ik knik ‘’onvoorstelbaar dat ze zometeen alweer 1 is’’. Ze knikt en wast haar hoofdje. ‘’moet je vandaag nog wat doen?’’. Ik schud m’n hoofd ‘’ik zat te denken, er is een dierentuin hier in de buurt, en misschien konden we er heen’’. Ze glimlacht ‘’ik denk dat Allyson dat geweldig zal vinden’’. Ik keek naar Allyson ‘’wil Allyson naar de dierentuin?’’. ‘’JAAAHH’’. Ik grinnik en aai over haar bolletje ‘’dan doen we dat’’.

Jeej bijna het einde van dit verhaal ;( Nog een paar hoofdstukjes

Reageer (2)

  • Frederique95

    Jammer dat het bijna afgelopen is je verhaal is amazing haha snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Love it!!<333
    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen