Foto bij CUT 34

Sorry dat ik gister weer niks gepost heb, maar ik was de hele middag bij mijn beste vriendin en 'savonds hadden we een feest van onze andere beste vriendin haha :). Was erg leuk, voor als jullie t willen weten.

Dan nu even een trots momentje van mezelf; IK GA SPORTEN! Ik wil graag een conditie opbouwen en mijn moeder heeft zo'n hometrainer ding die ze aan mijn tante had geleend terug gehaald en nu ga ik dus aan mijn conditie werken. I feel proud of myself dat ik het ga doen :) Mijn verhaal zal er niet onder lijden hoor! Ik heb ondertussen 102 abo's en die laat ik niet in de steek! Nou dan nu het lang verwachte vervolg.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • LeLouisx3

    That's not how it works :/

    Die moeder reageert best afstandelijk (kinda familiair)

    3 jaar geleden
  • nialllller

    Ahhhwyeah ik ben de andere beste vriendin met 't feest ! (a)

    1 decennium geleden
  • minsung

    Kan ik me voorstellen, ik zou ook niet vrijwillig naar zo'n oord gaan, ik krijg er spontaan de kriebels van. :/ Ik hoop dat Harry haar kan overtuigen dat hij het allemaal echt goed bedoelt, zoals Mallie al zegt. c;
    Loved it again!
    x

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Stylicious

    heavy shit man ö het is best rot voor Macy maar aan de ene kant probeert Harry haar wel echt te helpen enzo! en hopelijk werkt het en is ze Harry daar uiteindelijk dankbaar voor (A)
    Snel verder sweety! Heeel goed geschreven!

    X'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen