Xavier's pov
een tweeling?? denk je bij jezelf. 'hoe weet je dat dan?' vraag je 'ik zei net toch tijdens de laatste echo' zegt ze 'o ja sorry' zeg je 'en wat zijn het?' vraag je 'twee meisjes'zegt ze. ze gaat weer liggen en zucht. 'en nu' vraag je 'ik weet het niet, het eerste wat ik ga doen is Nathan en Jordan op de hoogte houden' zegt ze en loopt weg je volgt haar en ze klopt Nathan's kamer. je blijft voor de deur staan.

Elise's pov
'kan ik met je praten'zeg je en je loopt naar binnen 'ja hoor wat is er' zegt hij en hij staat op. 'wat is er' vraagt hij 'nou ik heb 2 dagen geleden een echo laten doen' zeg je 'o ja hoe ging het' vraagt hij 'nou het blijkt dus dat het een tweeling is' zeg je en hij kijkt je ongelovig aan 'het is een wat?' zegt hij 'een tweeling' zeg je 'wat zijn het' vraagt hij 'twee meisjes' zeg je 'oke wat nu' vraagt hij 'ik ga proberen Jordan op de hoogte te krijgen' zeg je 'ik bedoelde meer van wat doe je nu met het nieuws je wilt ze perse houden of niet?' zegt hij, je knikt 'ja dat wil ik perse' zeg je 'heb je het er al over gehad met Xavier' vraagt hij 'eigenlijk niet nee' zeg je 'moet je wel doen' zegt hij 'je blijft door zeuren tot ik het doe of niet?' vraag je 'ja ik vind gewoon dat je moet overleggen' zegt hij. je zucht 'oke ik ga met hem praten' zeg je en je loopt de kamer uit. 'Xavier kan ik met je praten' zeg je als je de deur uitloopt. hij knikt en jullie lopen naar zijn kamer. 'wat is er?' vraagt hij

Xavier's pov
je kijkt haar aan. 'ik zeg wel dat ik het allemaal wil maar wat wil jij eigenlijk' vraagt ze aan je 'ik heb je al gezegd dat ik volledig achter je sta' zeg je tegen haar 'zeker weten' vraagt ze 'ja heel zeker' zeg je. 'je bent echt de beste' zegt ze 'ik ga Jordan op de hoogte houden' zegt ze en ze loopt naar haar kamer. je zucht en gaat op je bed zitten. je staat weer op en loopt naar beneden. als je beneden komt zie je dat dat de rest van het team op het veld staat om iemand heen je kan niet zien wie dus ga je er heen. als je bij het veld aan komt zie je pas wie het is 'hey shawn' zeg je als je er bij staat. 'hoi jongens' zegt hij 'is je blessure over?' vraagt mark 'ja helemaal' zegt hij 'maar als jij hier bent moet er iemand weg' zegt Jude 'wie is er geblesseerd dan?' vraagt scotty 'dat is todd' zegt de coach, jullie kijken naar todd. 'dat klopt'zegt hij. die avond staan jullie allemaal op het vliegveld om hem uit te zwaaien.

Reageer (1)

  • Allysae

    oeee
    snel verer

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen