Foto bij Ch.73 - You're going to be a dad

(pov Maria)
Dagen gingen voorbij en het was weer tijd om onze spullen te pakken voor het volgende hotel. Ik miste Joe, ook al was hij elke dag bij me, ik durfde nog geen lichamelijk contact met hem te maken omdat ik het beeld van hem en Sarah niet kwijt ben.
‘’Ik draag je koffers wel’’. Joe pakt de koffers van me af en loopt de hotelkamer uit. Ik keek naar de zwangerschapstest dat nog steeds in m’n tas lag. Misschien moet ik het hem vanavond vertellen. Samen met Allyson loop ik achter hem aan de bus in. Rieneke keek me aan ‘’heb je het al verteld?’’. Ik schud m’n hoofd en leg m’n hoofd tegen het raam ‘’en ik denk dat ik het zo maar moet doen want een busrit maakt me niet minder misselijk, en wanneer ik zo blijf overgeven zal hij er vanzelf achterkomen of zal hij me naar de dokter brengen, en ik vertel het hem liever zelf’’. Ze knikt.
Wanneer de bus rijd kijk ik naar Allyson die op de grond zat te spelen samen met Joe.
Ik keek naar Danielle die me een bemoedigend knikje gaf. Ik keek naar Joe ‘’Joe.. kan ik je misschien spreken?’’. Hij keek op en knikt ‘’natuurlijk’’. Ik sta op en loop samen naar de keuken en ga zitten. Hij keek me aan ‘’wat is er?’’. Ik wees naar de stoel ‘’ga even zitten’’. Hij ging tegen over me zitten en keek me raar aan. Ik zucht even diep en kijk hem ‘’je weet dat ik van je hou? En dat ik je alles wil geven wat je wilt? Maar je weet dat ik je niet alles kan geven’’. Joe keek me aan ‘’wat wil je zeggen?’’. ‘’Misschien.. kan ik je iets geven, en ik ben er misschien al een tijdje mee bezig, maar ik durfde het je niet te vertellen, en ik was niet in de stemming, en sinds ik zo misselijk ben’’. Ik keek naar z’n gezichtsuitdrukking. Ik bleef een tijdje stil en kijk hem daarna weer aan ‘’Joe.. ik ben zwanger’’. Hij opende mond om wat te zeggen maar zei niks. ‘’Joe?’’. ‘’omg! Word ik? Ben je echt?’’. Ik grinnik om z’n reactie en knik ‘’je word vader’’. ‘’maar.. hoelang weet je dit al?’’. Ik haal m’n schouders op ‘’sinds vorige week, die dag dat ik je zag met.. maar ik was al een paar dagen eerder misselijk’’. ‘’wie weten dit allemaal?’’. ‘’Rieneke en Danielle’’.
Hij drukt een kus op m’n lippen. De lippen die ik al een paar dagen heb gemist. Ik keek hem aan ‘’wil je het de anderen vertellen? Je hebt de eer’’. Hij knikt en staat op en pakt m’n hand. Samen lopen we naar de woonkamer.
Rieneke en Danielle keken me aan. Ik glimlach en knik. ‘’Mam, pap, Nick Kevin.. ik heb nieuws’’. Iedereen keek ons aan. Ik had een hekel om in de belangstelling te staan. ‘’Maria en ik zijn in verwachting, van een kleintje’’. Denise en Paul kwamen naar ons toegelopen en gaven ons een knuffel ‘’omg, dat is geweldig! Hoelang ben je al?’’. ‘’misschien net een maand’’.
‘’Dude, ik heb niks voor niks die condooms in je tas gedaan’’grapt Kevin naar Joe. Joe grijnst ‘’kzal ze eens gebruiken’’. Kevin rolt z’n ogen. Ik ga weer naast Danielle en Rieneke zitten. Eindelijk kon ik m’n hand op m’n buik leggen zonder dat iemand achterdochtig werd.
Joe kwam even later naast me zitten. Ik keek hem aan en glimlacht ‘’wat is er?’’. Hij schud z’n hoofd en legt z’n hand tegen m’n buik’’. Ik glimlach ‘’Joe, nog sorry voor de laatste paar dagen’’. Hij schud z’n hoofd ‘’het geeft niet’’. Ik glimlach en leg m’n hoofd tegen z’n schouder.

(pov Joe)
Het werd al donker toen we aankwamen in het volgende hotel waar we voor 2 nachten verbleven. Maria had al een weekend tas met spullen in gedaan. Samen lopen we het hotel binnen.
Wanneer we in de hotelkamer kwamen plof ik neer op het bed ‘’wat een dag’’. Maria glimlacht en zet Allyson op bed en gaat liggen. ‘’Wanneer ga je het de pers en de fans vertellen? Je kunt het niet voor altijd verbergen’’. ‘’Ik vertel het ze wanneer het niet meer kan, want wanders kunnen we niet van de zwangerschap genieten’’. Ze glimlach ‘’is goed’’. Allyson kroop naar Maria toe en gaf me een knuffel. Ze grinnik ‘’knuffelbeer’’. Maria gaf haar ook een knuffel ‘’vraag papa maar een knuffel’’. Ze kruipt naar me toe en geeft me ook een knuffel. Ik neem haar op schoot ‘’word je een grote zus’’. Ze lacht en keek me aan.
Het werd al laat ‘’ik moet zo optreden’’. Ze knikt en glimlacht. Ik druk een kus op dr lippen ‘’als er iets is sms je me ok?’’. Ze rolt met haar ogen ‘’ja mam’’. Ik grijns en druk nog een kus op dr lippen ‘’ik ben alleen bezorgd’’. Ik pak m’n spullen en ga richting het concertgebouw.
Fans stonden al bij de hekken te dringen en te gillen.
Ik liep naar m’n kleedkamer waar Nick en Kevin al stonden. ‘’over een uur treden we op’’. Ik knik en kleed me om.
‘’wat ben jij vrolijk’’grijnst Nick. Ik glimlach ‘’oh echt? ‘’. Kevin lacht ‘’Ja Joe, en ik we zijn hartstikke blij voor je, maar verpest het niet’’. Ik schud m’n hoofd ‘’I won’t’’.

Reageer (2)

  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    Snel verder (flower)i love it like always

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen