Foto bij Hoofdstuk 1.

Ik schrijf dit verhaal samen met LouisSjuul en ik doe de POV's van Ivy-Lynn en zij die van Niall. Hier is mijn eerste hoofdstuk. xxx

Ivy-Lynn Monroe.

Dear Diary.
Ik ben net aangekomen bij The McCartney College en het bevalt me eigenlijk wel. Ik heb wel leuke kamergenootjes maar 1tje lijkt me wel een bitch. Ze kijkt me steeds aan van ‘’hey donder op jij’’ Maar ik hou me gewoon in. Ik voel me eigenlijk wel alleen. Ik heb alleen 1 meisje ontmoet die me eigenlijk wel aardig lijkt. Ze heet Avery Carter en ze is echt knap serieus! Ze is echt lang, net een model en ze heeft lange blonde krullen. Ze heeft ook van die schattige sproeten. En haar ogen zijn oog heel mooi, groen. Haha, ik ben echt jaloers op haar. Ik voelde me zelf echt een oer lelijke aap uit de prehistorie. Haha maar ik mis dus mijn beste vriendinnen in Nederland. Waren ze maar hier..
Ik zucht even en schrijf dan weer verder.
Het zou echt veel leuker zijn hier. Dan hadden we allang lol en zou ik zelfs vergeten om in je te schrijven.
En oja trouwens ze zeggen allemaal dat Niall Horan (Ja je leest het goed dé Niall Horan) hier op school zit! Natuurlijk geloof ik dat niet want volgens mij is hij toch al klaar met studeren en al die dingen? Ik ben wel een fan maar ik weet natuurlijk niet alles over hem. Oh lief dagboek ik hoop dat het waar is want dan ben ik echt de gelukkigste persoon. Kon je maar terug zeggen.. Dan kon ik tenminste met iemand erover praten. Alleen Olivia begreep mijn liefde voor Niall. Oh ik mis haar zo erg.

Er klopt iemand op de deur. Ik schrik er van en schrijf nog snel verder.
Lief dagboek ik moet gaan! Er klopt iemand op de deur.
Ik stop met schrijven en doe me dagboek snel dicht en stop hem in mijn la. ‘’Come in’’ zeg ik. Er doet een vrouw de deur open. ‘’Hey Ivy. Je moet zo naar de aula komen want we hebben een verassing voor alle leerlingen hier op school.’’ ik knik maar wat. ‘’Don’t forget!’’ zegt ze en loopt dan weg. Ik ben eigenlijk eigenlijk wel benieuwd wat het is. Ik kan niet eens bedenken wat het zal zijn. Ik tik even met mijn vingers op het bureau en denk zenuwachtig. Hmmm.. Ik stop met tikken en geef dan een kleine gil. O mijn god hoe dom kan ik zijn?! Natuurlijk! One Direction komt op deze school studeren! Ik ren blij door de kamer heen. Er klopt iemand op de deur. Ik doe weer normaal want ik wil niet freaky open. ‘’Yes?’’ zeg ik weer serieus. ‘’Hi Ivy, it’s me Avery’’ ik glimlach. ‘’Hey Avery. Kom binnen’’ zeg ik blij en gebaar met mijn handen dat ze naar binnen moet komen. Ze schudt met haar hoofd ‘’Nee ik ben hier heen gekomen om samen met jou naar de aula te gaan’’ zegt ze blij. Oja dom van me door mijn blijheid was ik dat vergeten. ‘’Oja oke kom we gaan!’’ zeg ik blij. Ik doe de deur achter me dicht en daarna opslot. Ik loop opgewonden samen met Avery naar beneden toe. ‘’Heb je een enig idee wat het kan zijn?’’ vraagt Avery. Ik knik met een grote glimlach met mijn hoofd. ‘’JA! ONE DIRECTION STUDEREN OP ONS SCHOOL!’’ zeg ik wat te blij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen