Foto bij op zoek naar Caleb

Xavier's pov
je loopt weer verder en besluit wat rond te kijken. je voelt je telefoon trillen en maakt hem open,"het gaat leuk worden als jullie in de finale komen" een sms van elise. "hoezo" sms je terug "ben op die dag uitgerekend" je leest de sms nog een keer "als het dan zover is ga ik mee oké" sms je weer "nee als je in de finale staat ga jij spelen" 'heey Xavier' hoor je achter je, je draait je om en ziet David staan 'heb jij Caleb gezien?' vraagt hij. nu hij het zo zegt je heb hem de hele dag al niet gezien. 'nee sorry heb hem niet gezien vandaag' zeg je 'nou dan zoek ik wel verder' zegt hij en loopt weg. waar ging dat over denk je bij jezelf, je schud je hoofd en loopt weer verder "we bespreken het zo wel" sms je nog even snel naar elise en stopt je telefoon weer in je zak.

Jordan's pov (weer ff terug naar huis)
je bent aan het trainen met Dave om weer wat bij te komen van je blessure en onder het inzicht van Coach lina. je hebt de wedstrijd tegen Queens gekeken en hebt gezien dat ze steeds meer vooruit gaan. Elise heeft je belooft bij te houden met het nieuws en alles maar je hebt nog niets gehoord. 'jo Jordan opletten' hoor je dave roepen. 'sorry' roep je terug. je pakt de bal en schiet hem weer weg. dave houd hem tegen en gooit hem weer naar jou. je vind het gewoon niets dat je nog niets heb gehoord, oke Pandora heeft echt gelijk je bent te overbezorgd.

elise's pov
het is nu avond en je zit achter je laptop. ineens komt er een schermpje omhoog dat er iemand online is. je gaat kijken wie het is en ziet dat het Byron is. hoe komt die gast aan mijn msn? denk je bij jezelf. o ja bryce of claude hebben je msn. je klikt op chat, je kan maar beter kijken wat hij te zeggen hebt. "hoi" typ je " hoi" krijg je als antwoord. "vraagje" typ je "nou" "hoe the # kom je aan mijn msn?" zeg je "claude natuurlijk" zegt hij "had het kunnen weten" typ je terug "wat was er nu?" vraagt hij "als ik het zeg mag jij het door geven" typ je "ze staan naast me duss dat is niet nodig" je zucht en typt weer "ik ben zwanger" "JE BENT WAT" krijg je terug "dat was bryce" komt er vervolgens achter aan. je zucht "ik dacht dat claude dat zei" zeg je "en bedankt" krijg je terug "en dat was claude" "oke ik raak in de war van jullie type allemaal een andere kleur dan weet ik wie het is" " oke " oke dat was byron "hoe komt het dat je je weet wel zwanger" dat is bryce "das een domme vraag zeg" typ je droog " hij bedoelt denk ik wie is de vader" claude "dat snap ik ook nog wel" typ je " de vader is Xavier" "had het kunnen weten" "zeg hebben jullie de computer van Byron in gepikt of zo?" ja dat hebben ze inderdaad" je lacht typisch bryce en claude.

Reageer (2)

  • DeNaamIsGideon

    Aaaaaaaaaaaaaaaaah die gele letters doen pijn aan mijn ogen.
    op de een of andere manier heb ik een soort van Dyslexie ofzo als ik geel lees

    7 jaar geleden
  • Allysae

    whahaha genius
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen