Foto bij Be honest, it will end good at all.

We vergrendelden onze fietsen en liepen naar binnen. Een vriendelijke en knusse sfeer overspoelde me. “Ga alvast zitten.” Robert glimlachte naar me. “Wat wil je drinken?” Vroeg hij. ”Bacardi is goed.” Ik lachte eens terwijl hij naar de bar liep. Na een paar minuten keerde hij terug met m ’n Bacardi en een pint lager voor hem. Ik lustte bier niet, de smaak alleen al. Ik wou m’n portemonnee nemen maar Robert hield me tegen. “Ik trakteer.”Hij glimlachte breed. “Dank je.” Ik nipte van m ’n flesje terwijl ik de ruimte doorkeek. “Weet je, ik ben m ’n imago kotsbeu.” Hoorde ik uit Roberts richting komen. Ik was verbaasd dat hij, specifiek hij, dit zei. Ik keek naar hem en de oprechtheid overspoelde z ’n grijs – blauwe ogen. “Hoe bedoel je?” Vroeg ik naar meer uitleg. “Ik ben, denk ik, … verliefd.” Zei hij twijfelend, terwijl hij z ’n ogen neer sloeg, alsof ze teveel konden verraden. “Ik denk dat het meisje waar ik op ben, me haat, wegens m ’n imago, begrijp je?” Dit klonk me al te bekend in de oren. Ik knikte. “Ze haat je heus niet. Waarschijnlijk verbergt ze haar eigen gevoelens.” Zei ik voordat ik verder dronk van m ’n flesje. “Denk je?” Hij vroeg naar bevestiging. Ik knikte heftig met m ’n hoofd terwijl ik breed glimlachte.
Robert Pov.
Had ze het niet door dan? Hoe ik het meisje beschreef, had ze niet door dat zij het was? “Ik zou zo graag m ’n gevoelens laten zien, maar ik ben bang voor mijn vrienden hun reactie, en voor de reactie van het meisje.” Ik voelde me machteloos en ik wist niet eens waarom. “Ze zal heus niet ‘neen’ zeggen! Je bent een mooie, grappige en vriendelijke jongen.” Zei ze, proberend me moed te geven. Wat lukte. Ik stond op en liep naar Brook. Ik omarmde haar. “Dank je, Brook.”
Brook Pov.
Ik hoopte zo hard dat ik het meisje was. Ik hoopte té hard. Robert stond op en liep m ’n richting uit. Hij sloeg z ’n armen rond me. “Dank je, Brook.” Hoorde ik in m ’n oor. M ’n buik voelde alsof die ieder moment zou ontplofen. Ik was echt verliefd op Robert, ik wist enkel niet of dat zo ’n goed idee was.
Reactie’s!
xoxo’

Reageer (6)

  • Killing

    VERDER.

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    JAH HUP HUP VERDER (K)

    1 decennium geleden
  • Thhriller

    verdeeeeeeeeeeeeeeeer!<3<3

    1 decennium geleden
  • Misguided

    Verder !

    1 decennium geleden
  • Scharry

    OEHH!!
    En nu??
    MEERR!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen