Foto bij I think I'm falling in love...

(Van links naar rechts: Evelyne, Manon, Brook)

*Volgende dag, op school*
Ik zette m'n felblauwe fiets in de stalling en liep de speelplaats op. Meteen werd ik omringd door Evelyne en Manon."En? Wat heeft hij allemaal uitgestoken?"Vroeg Manon om meteen met de deur in huis te vallen."Niks, hij was...normaal!"Zei ik nog steeds verbeisterd."En z'n kamer? Hoe zag die eruit."Hoe raar het ook klonk, Robert nam nooit z'n one-night-stands mee naar huis, hij ging mee naar hun huis."Het is grijs, met foto's van hem en vrienden. Erg volwassen en mooi."Vertelde ik doodnormaal."Brook, we kennen die blik in je ogen."Hoorde ik Evelyne giechelen."Je bent verliefd op Robert!"Kirden ze vrolijk."Mischien...een beetje...veel."Ik keek weg. Ik was gewoon zwak. Waarschijnlijk deed hij gewoon zo omdat hij me zo wou krijgen. Vanavond moest ik samen met hem naar huis. Hij zou ik met de fiets gaan, zodat hij me kon vergezellen tijdens de rit. We zouden beginnen met het creeëren van een geur, en aangezien ik degene was die het best kon tekenen, moest ik de fles ontwerpen. Hij had echt alles al uitgestippeld, alsof er niks mis kon gaan.
*Na school, bij Roberts huis*
Ik ging samen met Robert op z'n bed zitten. Ik bekeek de kamer weer eens goed. Ik zag een gitaar staan, waar ik gisteren niks over durfde te vragen."Speel je?"Terwijl ik wijsde naar de gitaar."Ja, maar niet veel."Hij glimlachte breed. Het was oogverblindend. Brook, hou je hoofd erbij, het is een vrouwenverslinder. Ik nam een tekenblad en begon te tekenen. Ik dacht aan een blauw flesje, in de vorm van een kristal. Met daarrond een standaard(Foto in de volgende ;))."Is het mooi?"Ik toonde m'n ontwerp aan Robert die nadacht aan geuren."Perfect!"Riep hij blij. Ik was zo'n gedrag van hem echt niet gewoon.
*Later die avond*
"Ga je mee naar m'n favoriete pub,..."Vroeg Hij."...we hebben genoeg gewerkt voor vanavond."Ik knikte en stond op van z'n bed. Ik trok m'n zwarte skinny jeans goed en m'n grijs-zwarte t-shirt weer in de plooi. Ik deed m'n sneakers weer aan en liep samen met hem door de deur. We stapten op onze fietsen en reden richting London.
(Ja, ik skip alle boring parts ;-))
Reactie's!!
xoxo'

Reageer (4)

  • ShadowStarsX

    ooooeehhh!O_o Verder!

    1 decennium geleden
  • Misguided

    Verder^^

    1 decennium geleden
  • CookieJar

    sniel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    SNEL VERDER (H) IT SOOOOOOOOOOO


    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen