Foto bij Op de open plek

‘Maakt niets uit, ik zocht je eigenlijk, omdat ik hier een groep andere vampiers heb zien rondlopen, ze zijn in de richting van de open plek, hier 500 meter vandaan gegaan, weet jij daar soms iets van, ik vind het nogal vreemd...’

Ik voelde een scherpe steek in mijn zij. Als dit de Cullens nu eens waren? ‘Ik denk dat ik weet wie ze zijn, ze doen ons geen kwaad, kom dan gaan we kijken!’ Ik was best nieuwsgierig. Kimmy knikte. ‘Ja mij best, ik heb toch niets beters te doen!’ In 1 minuut waren we er. Het rook er vreemd. Er hing een speciale geur ik kende die geur ergens van... ‘Baf!’
Ik werd met een enorme kracht 20 meter verder gesmeten, en voelde een scherpe pijn in mijn bovenarm. “’Aaaah!’ Krijste ik, en duwde het ding weg dat me hard gebeten had. Ik zag hoe Emmet geschrokken opsprong. ‘Jenna!’ Roept hij verbaasd, maar ook wel blij. Ik glimlachte terwijl ik over mijn zere arm wreef. ‘Emmet...’ Hij trok me recht en gaf me een knuffel. ‘We hebben je allemaal gemist!’ mompelde hij. Ik zag dat er nog allemaal nieuwsgierige gedaanten rond ons kwamen staan. ‘En met allemaal,bedoel ik ook echt allemaal!’ Ik keek verbaasd naar hem. ‘Ja Edward ook!’ Lachte hij toen hij mijn vragende gezicht zag. ‘Nadat je weg was gelopen, deed hij net alsof er niets was gebeurd, maar hij voelde zich erg rot.’ Hij grinnikte. ‘Op een avond begon Bella plots tegen hem te schreeuwen, en toen zag hij in hoe stom hij was geweest. Het is een wonder dat je nog leeft. Maar wie is dat?’ Hij bewoog zijn knappe gezicht naar Kimmy die onzeker rond zich keek.
‘Oh, dat is een vriendin, waar zijn Edward en Bella?’ Ik zag Rosalie, Jasper, Alice,... Maar Edward en Bella kon ik niet vinden. Emmet schudde zijn hoofd. ‘Nu is het te gevaarlijk om alles uit te leggen, ga naar ons huis, zo meteen komt er een heel leger gevaarlijke vampiers, je bent ongetraind, het is te gevaarlijk voor je om nu hier te zijn, wegwezen, ik zie je straks wel!’ Hij wapperde ongeduldig met zijn handen. ‘Neem je vriendinnetje maar mee, maar ga nu!’ Ik draaide me om en begon te rennen, tot ik samen met Kimmy al op een behoorlijke afstand van de open plek was. Maar ik was niet echt van plan om nu al - nu terug – mijn huis te gaan. Ik en Kimmy ploften zwijgend neer. Zij had zo te zien ook niet te veel zin om naar mijn huis te gaan.
Plots sprong ze geschrokken recht. ‘We moeten naar de open plek!’ Riep ze paniekerig. Ik zuchtte verveeld. ‘Je hebt Emmet gehoord Kimmy, wij mogen daar niet zijn, ze kunnen het best aan! Heb je die weerwolven niet gezien die bij hen waren?’ Kimmy schudde wild haar hoofd. ‘Nee, niet die open plek, de plek waar Edward en Bella zijn!’ Ik kreeg een brok in mijn keel, maar bleef lui zitten. Kimmy stampte ongeduldig op de grond. ‘Kom nu, Bella staat op het punt verscheurd te worden door een roodharige vampier!’ Ik had genoeg gehoord. Ik wist niet hoe Kimmy aan al die informatie kwam, maar ze verzon het zeker niet.

Reageer (2)

  • MissHaleX3

    verder verder! Anders kom ik vanavond persoonlijk bij u bed staan tot ge da hoofdstuk erop hebt gezet!(duivel)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    OMG COOL :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen