Foto bij Chapter 46

Waarschuwing: 16+

Dit is wat minder lang en ook het enige hoofdstuk voor deze week. Maar ik hoop dat jullie het leuk vinden want ik heb dit nog nooit eerder geschreven en ik vond het nog best moeilijk, dus tips, kritiek, commentaar, alles is meer dan welkom!

“Tot morgen,” zei Chris tegen een aantal spelers en ook ik zei ze gedag, langzaam gingen er steeds meer mensen weg en gingen ook wij naar huis.
“Kom je morgen bij de training?” vroeg Frank aan mij toen Chris en ik naar de uitgang liepen.
“Misschien wel, ja,” antwoordde ik terwijl ik Chris aankeek. Hij knikte hevig en gaf daarmee aan dat hij graag wilde dat ik kwam.
“Ja, ik kom wel,” verbeterde ik mezelf toen.
“Oké, nou tot morgen dan.”
“Wilde je nou nog eten?” vroeg ik aan Chris toen we zijn auto instapten.
“Nee, jij wel dan?”
“Nee ik heb genoeg gehad,” zei ik lachend.
“Zo’n vermoeden had ik al,” antwoordde Chris. We reden richting mijn huis en voordat ik het wist waren we er al. Chris stapte uit en deed voor mij de deur open, hij pakte mijn hand terwijl ik uit de auto stapte.
“Dus, je komt morgen bij de training?” vroeg Chris terwijl hij mijn beide handen vast.
“Ja, dat denk ik wel ja,” antwoordde ik.
“Dan gaan we daarna samen naar jouw training… Wil je dat?”
“Nee, ik wil jou niet bij mijn training hebben,” zei ik plagerig.
“Raak je dan teveel afgeleid?” vroeg Chris terwijl hij me dichter naar zich toetrok, ons gezichten waren slechts enkele centimeters van elkaar verwijderd, ik glimlachte en gaf hem een kus die uitdraaide op een lange intense zoen. Zijn handen rustten op mijn onderrug en even trok hij me nog dichter tegen zich aan. Ik merkte hoe ik zin kreeg in meer maar bij de gedachte daaraan sloeg de twijfel gelijk toe. Alsof Chris mijn gedachtes kon lezen voelde ik zijn handen onder mijn shirt over mijn rug glijden.
“Chris…” zei ik een beetje schor.
“Wat is… Sorry, ga ik te ver?” vroeg hij geschrokken.
“Nee, nee helemaal niet. Ik wilde eigenlijk vragen of je vanavond bij wilt slapen,” mompelde ik.
Glimlachend keek Chris op.
“Ik wil altijd bij jou slapen,” zei hij toen. Tevreden keek ik hem aan en trok ik hem mee naar binnen. Tot mijn verbazing zat er niemand op de bank.
“Ben je alleen thuis?” vroeg Chris met een ondeugende grijns op zijn gezicht.
“Blijkbaar,” antwoordde ik, en op dat moment voelde ik zijn lippen alweer op de mijne, maar die verdwenen al snel naar mijn hals. Met mijn handen tastte ik zijn lichaam af en ik merkte dat hij steeds opgewondener raakte. Zachtjes duwde Chris me richting de deur naar de hal en liepen al zoenend de trap op. In mijn kamer aangekomen ontdeed ik Chris al snel van zijn shirt waarna mijne eigenlijk gelijk volgde.
“Wil je dit wel echt?” vroeg Chris toen zacht.
“Ja, jij?” Een antwoord kreeg ik door een hartstochtelijke zoen en langzaam voelde ik Chris zijn handen langs het randje van mijn bh glijden, niet zo behendig maakte hij hem los, eigenlijk beter gezegd, behoorlijk klunzig probeerde hij hem los te maken. Uiteindelijk hielp ik hem maar een handje wat gelijk beloond werd door zijn lippen die ik naar mijn borsten voelde gaan, even moest ik naar adem happen en hoe verder hij naar beneden ging, hoe fijner het werd. Ineens stopte hij en pakte hij mij bij mijn heupen vast, hij duwde me zachtjes op mijn bed en deed daarna mijn broek los. Ik haakte mijn vingers onder zijn broekrand en liet ze langzaam richting zijn knoop gaan die ik losmaakte, ik trok zijn broek wat verder naar beneden en liet mijn handen over mijn zijn gespierde bovenbenen glijden. Ondertussen zoende Chris me in mijn nek en vond hij weer zijn weg naar beneden, een kreun van genot ontsnapte toen ik zijn lippen voelde tot net boven mijn lies, snel trok hij ook mijn string uit en gleed hij met zijn vingers langs mijn gevoelige plekje, al snel voelde ik ook zijn mond daar. Ik zette mijn nagels in zijn schouders en smeekte hem door te gaan, maar Chris stopte waardoor ik helemaal gek werd. Hij kwam weer op me liggen en ik besefte dat hij nou aan de beurt was, ik duwde hem zachtjes van me af en ging toen bovenop hem liggen. Ik voelde hoe opgewonden hij was, mijn vingers sloten zich om zijn erectie en voorzichtig begon ik hem af te trekken, ik had hier totaal geen ervaring mee en probeerde aan zijn gezicht af te lezen of ik het wel goed deed. Toen ik zag dat hij op zijn lip beet om een kreun te onderdrukken wist ik dat ik goed zat. Ik zoende hem op zijn lippen terwijl ik het tempo verhoogde, kort daarna liet ik mijn mond de taak van mijn handen overnemen en toen ontsnapte er een kreun uit Chris’ mond.
“Ga alsjeblieft door,” hijgde hij. Ik merkte dat hij bijna ging komen ik stopte, ik kroop weer omhoog en Chris draaide ons gelijk om zodat hij weer bovenop lag, meteen voelde ik Chris in me komen, even deed het pijn maar al snel was ik die pijn vergeten. Ondertussen masseerde hij mijn borsten en ik voelde hoe ik steeds dichter bij mijn hoogtepunt kwam, ook Chris begon steeds sneller te ademen en ik voelde hoe hij al zijn spieren aanspande. Een luide kreun kwam uit zijn mond toen hij kwam en een paar seconden later mocht ik het ook voelen. Chris liet zich naast me neer vallen zuchtte diep.
“Dat… was echt geweldig,” bracht hij toen zachtjes uit. Ik glimlachte want ik kon volledig instemmen. Ik kroop tegen hem aan en hij sloeg zijn armen om me heen.
“Ik houd van je, Marenne,” fluisterde hij.
“Ik ook van jou.”

Reageer (4)

  • PrimRue

    Snel verduuuur(flower)

    1 decennium geleden
  • Rawrsjell

    supergoed geschreven! :) snel verder <3

    1 decennium geleden
  • xlhovee

    Je hebt geen tips nodig hoor.. heel goed geschreven dit hoofdstuk! Verderr

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    oh snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen