Foto bij PART 3

Als ik weer in de kleedkamer van mij en Gers zit neem ik pas de tijd om het briefje te lezen. Wat er op staat:
Call me maybe
En daaronder wat cijfers. WACHT WAT CIJFERS?! Heb ik nou serieus het telefoonnummer van Louis Tomlinson? WOW dat had ik dus nooit gedacht... 'Uhm, Camille wat doe je?' hoor ik de stem van Gers. 'Niks, niks hoor!' antwoord ik en snel doe ik het briefje in mijn zak. Deze avond kan niet meer stuk!
'Kom je Camille? Je moet zo het podium op.' Gers geeft me een zetje richting de deur. Waar we moeten wachten staan ook de jongens van 1D. De perfecte kans om nog even met ze te praten. 'Hi guys!' zeg ik en snel ga ik bij ze staan. 'Hi Camille.' antwoord Louis en slaat een arm om me schouder. Even heb ik het gevoel dat ik zweef en nooit meer normaal op de grond terecht kom. 'So, are you nervous?' vraagt Louis dan. 'Uhm, a little bit.' antwoord ik snel. Kon dit moment maar nooit voorbij gaan. Er komt een man aan gelopen. 'One direction you have to go on stage.' zegt hij. Aww, waarom nou net nu... 'Yes, Bye Camille!' zegt Zayn en de jongens lopen weg. Grr, ik krijg die man nog wel. Een beetje dit mooie moment verpesten. Snel pak ik het briefje uit mijn zak en mijn mobiel. Even succes wensen.

From: Uknown
To: Louis

Suc6 Louis xxCamile

Snel klik ik op verzenden en ga kijken. Yes hij leest het! Oke nu kunnen ze beginnen.
Als de jongens klaar zijn doe ik nog ff bij de spiegel mijn haar goed enzo dan kan ik het podium op, best gemeen. Ik moet altijd als eerste. Als ik het podium oploop voel ik mijn mobiel trillen. Snel gris ik hem uit mn zak.

From: Louis
To: Camille

You too, Sing our song good :P xxLouis.

Aww wat lief, Louis wenst mij ook succes. Voordat ik begin maak ik nog even een praatje met de presentator. En als ik ga beginnen roept hij hard: 'Dames en heren! Camille met het lied I want!' Dan loopt hij het podium af. En ik kan beginnen.
Give you this,
give you that.
Blow a kiss take it back,
if I look inside your brain.

Oké dit gaat goed, alle noten zijn zuiver. Ook na het 2e couplet gaat het goed, YEEY. Als ik het laatste woord heb gezongen krijg ik een staande ovatie van de jury EN One direction. Ik ben zo bij! Na het praten loop ik snel het podium af. Weer het trillen van mijn mobiel. Dit keer zijn het 2 sms'jes.
From: Lily
To: Camille

OMG JE WAS ECHT ZO GOED(H) Staande ovatie van 1D :) NIET NORMAAL!

Haha echt Lily weer. Snel het volgende sms'je
From: Louis
To: Camille

You've sing so good girl! I saw a girl in public is she your friend? HAHA she's crazy :P Can I see you and your friend after the show? :$ xLouis

WOOW WIL HIJ MIJ EN LILY NA DE SHOW ZIEN, IK DENK DAT IK GEK WORD! Laat ik eerst Lily terug sms'en.
From: Camille
To: Lily

JAAH! Het ging echt zo goed! Enn ik heb nog iets waar jij heel erg hard van gaat gillen, dus beter lees je dit op de wc ofzo. 1D WIL MET JOU EN MIJ AFSPREKEN NA DE SHOW! xxCamilleee (H)

Zo nu wachten op haar antwoord.
De rest van de avond verloopt alsof ik op wolken zit. Ik zing alleen maar 1D liedjes en ik kan maar niet ophouden met dansen. Nou ja, dansen, het is eerder op en neer springen. En al gouw heb ik ook echt afgesproken met de jongens van 1D. Zou Louis me echt leuk vinden? Als dat zo is, is dit een grote droom. Een mooie grote droom. Ondertussen mogen de jury, de jongens van One direction en de mensen thuis stemmen. Alleen mag de jury niet op het kind stemmen dat ze hebben gecoacht. Hopelijk stemt Louis op mij en Liam, en Niall en Zayn en Harry. Ach... Ze moeten gewoon allemaal op mij stemmen! Als de stemmen zijn geteld moeten ik het podium weer op. Glennis Grace zet haar stem weer op Max. en algauw is het helemaal stil. 'Oké in deze envelop zit de uitslag, maar die gaat bekend gemaakt worden door Martijn Crabbé. De coaches komen naast hun ''kind'' staan. 'De 4e plaats met 10% van de stemmen gaat naar... Rosanne!' roept Martijn. Er klinkt applaus. 'We gaan verder, de 3e plaats met 20% is voor... Charlie!' Weer applaus. 'De 2e plek is met 30% van de kijkers thuis is geworden.... LUCAS! Dus de winnaar met 40% is geworden Camille!' WOW BEN IK 1E? Ik geef Gers een knuffel en begin rondjes te springen over het podium. Dan val ik neer op mijn knieën en barst in tranen uit, niet omdat ik pijn heb maar gewoon omdat ik zo blij ben. Mensen kloppen op mijn schouder, feliciteren mij en al snel krijg ik de beker in handen gedrukt. Ik sta weer op en houd de beker trots omhoog. Ook de jongens van One direction komen het podium op, ik krijg van alle 5 een knuffel en al snel zit ik op de schouders van Louis en Harry. 'YES!' schreeuw ik nog een keer heel hard. Dan moeten we het podium af en ga ik snel naar de kleedkamer om de make-up weg te halen, en gooi mijn haar weer lekker los. De deur gaat open en Gers komt naar binnen stormen. 'Daar is mijn kleine winnaar!' roept hij en ik vlieg hem nog een keer om de hals. Snel drinken we nog iets. 'Proost!' roep ik. 'Op deze mooie overwinning!' maakt Gers mijn zin af. Als we klaar zijn met drinken gaat Gers snel weg, want hij moet morgen al weer vroeg ergens zijn. 'Ik zie je vast nog wel een keer hé?' zegt hij bij het afscheid.
Als ik de kleedkamer uitloop. Komt Lily op me af rennen. 'JE HEBT GEWONNEN! EN WE GAAN STRAKS AFSPREKEN MET 1D! EN IK BEN ZO HAPPY VOOR JOU!' roept ze. Gelukkig word ik morgen pas ECHT geïnterviewd want daar heb ik nu niet zo veel zin in. 'Kom je dan gaan we naar ze toe.' antwoord ik en snel rennen we het gebouw uit. We hadden afgesproken achter het gebouw. 'Wacht, laten we gaan lopen. Anders is het wel heel erg faal als we rennend aan komen.' zeg ik als we net de hoek om zijn. En zo lopen we verder met een arm over elkaars schouder. 'Zou Niall mij leuk vinden denk je?' vraagt Lily als we nog staan te wachten. 'Ik denk het wel, wie vind jou nou niet leuk?' antwoord ik grijnzend. En als dank port Lily me in mn maag. Waardoor we helemaal slap liggen van het lachen. 'What is so funny?' hoor ik opeens een stem. Als ik omkijk zie ik dat de jongens er zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen